Motylkowa!
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeny, ja też tak mam fuj️ popieramDzizas to był głupi pomysł te sprzatanie
Moja może nie fobia ale coś co mnie obrzydza to jakieś dziwne narośla na skórze jak na przykład w piratach z Karaibów był ten ojciec Orlanda Bloom który został zmuszony do mieszkania pod wodą (nie wiem czy ktos skojarzy ) i on miał takie jakby muszle, grzyby i cholera wie co jeszcze i mi słabo jak na to patrzyłam
nie, skapitulowalismy tzn w sumie ogarnelismy całkiem sporo i mąż ostatkiem sił poszedł do sowy po szarlotkę w nagrodę teraz kawka, tv i chillJeny, ja też tak mam fuj️ popieram
Jeszcze sprzątasz?
Ja też się boję stanąć na krawędzi, ale nawet jak sie czegoś trzymam to kozak nie jestem mam chyba połączony lęk wysokości z lękiem przestrzennymJa się boje stanąć na krawędzi gdy nie mam się czego złapać, a jak tylko czegoś się trzymam to kozak jestem i żadna wysokość nie jest dla mnie problemem.
Dobrze, bo już myślałam, że tak długo sprzątacienie, skapitulowalismy tzn w sumie ogarnelismy całkiem sporo i mąż ostatkiem sił poszedł do sowy po szarlotkę w nagrodę teraz kawka, tv i chill
U mnie rano jest kawa i po minimum 2h śniadanie plus suple. Czasem jak zapomnę rano albo nie jem śniadania to biorę do obiadu. Nie umiem półkąć tabletki popijając wodą, muszę ją zapakować i wyślać do żołądka w posiłku@agaj1508 mówisz, że bierzesz magnez wiczorem? A czemu?
Bo ja też biorę magnez, ale normalnie z suplami koło śniadania/obiadu, to ma jakieś znaczenie?
A w ogóle dziewczyny, o jakich porach bierzecie suple? Bo ja w sumie biore wszystko naraz, może powinnam rozbić...
Mam podobnie, zawsze staram się z jedzeniem, nie licząc tych, ktòre musze brać na czczo, także rozumięU mnie rano jest kawa i po minimum 2h śniadanie plus suple. Czasem jak zapomnę rano albo nie jem śniadania to biorę do obiadu. Nie umiem półkąć tabletki popijając wodą, muszę ją zapakować i wyślać do żołądka w posiłku