reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Dzizas to był głupi pomysł te sprzatanie 🥵

Moja może nie fobia ale coś co mnie obrzydza to jakieś dziwne narośla na skórze 😅 jak na przykład w piratach z Karaibów był ten ojciec Orlanda Bloom który został zmuszony do mieszkania pod wodą (nie wiem czy ktos skojarzy 😅) i on miał takie jakby muszle, grzyby i cholera wie co jeszcze i mi słabo jak na to patrzyłam 🤢

Dzizas to był głupi pomysł te sprzatanie 🥵

Moja może nie fobia ale coś co mnie obrzydza to jakieś dziwne narośla na skórze 😅 jak na przykład w piratach z Karaibów był ten ojciec Orlanda Bloom który został zmuszony do mieszkania pod wodą (nie wiem czy ktos skojarzy 😅) i on miał takie jakby muszle, grzyby i cholera wie co jeszcze i mi słabo jak na to patrzyłam 🤢
Jeny, ja też tak mam fuj✅️ popieram😵‍💫
Jeszcze sprzątasz?

Ja się boje stanąć na krawędzi gdy nie mam się czego złapać, a jak tylko czegoś się trzymam to kozak jestem i żadna wysokość nie jest dla mnie problemem.
Ja też się boję stanąć na krawędzi, ale nawet jak sie czegoś trzymam to kozak nie jestem 😄 mam chyba połączony lęk wysokości z lękiem przestrzennym 😬

Nawiązując do pływania naszło mnie żeby pojechać nad jezioro, fajna, nawet ciepła woda była. Mnóstwo ludzi na supach, chyba taka moda teraz :) Ja też boję się wypłynąć gdzieś dalej, może to śmiesznie wygląda ale idę po szyję i płynę do brzegu 😅

@agaj1508 mówisz, że bierzesz magnez wiczorem? A czemu?
Bo ja też biorę magnez, ale normalnie z suplami koło śniadania/obiadu, to ma jakieś znaczenie?
A w ogóle dziewczyny, o jakich porach bierzecie suple? Bo ja w sumie biore wszystko naraz, może powinnam rozbić...
U mnie rano jest kawa i po minimum 2h śniadanie plus suple. Czasem jak zapomnę rano albo nie jem śniadania to biorę do obiadu. Nie umiem półkąć tabletki popijając wodą, muszę ją zapakować i wyślać do żołądka w posiłku 😅

U mnie rano jest kawa i po minimum 2h śniadanie plus suple. Czasem jak zapomnę rano albo nie jem śniadania to biorę do obiadu. Nie umiem półkąć tabletki popijając wodą, muszę ją zapakować i wyślać do żołądka w posiłku 😅
Mam podobnie, zawsze staram się z jedzeniem, nie licząc tych, ktòre musze brać na czczo, także rozumię😉

reklama
my wczoraj byliśmy wieczorem na rolkach i nagle wylądowaliśmy na imprezie rolkowej i się wstawiłam pierwszy raz od dawna. Dziś działka z teściowa i pluskanie w rzece, wlasnie na modnym supie. z przyjemnych akcentów to udało sie zaliczyć seks po drodze w samochodzie, wiec nawet z teściowa dzień okazał sie miły, może to był plan męża, aby mnie dobrze nastawić :p sprytnie. A jutro jadę z koleżanka sie wspinać, wiec weekend jak na razie na pełnych obrotach i udany.

Do góry