reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Dzizas to był głupi pomysł te sprzatanie 🥵

Moja może nie fobia ale coś co mnie obrzydza to jakieś dziwne narośla na skórze 😅 jak na przykład w piratach z Karaibów był ten ojciec Orlanda Bloom który został zmuszony do mieszkania pod wodą (nie wiem czy ktos skojarzy 😅) i on miał takie jakby muszle, grzyby i cholera wie co jeszcze i mi słabo jak na to patrzyłam 🤢

Dzizas to był głupi pomysł te sprzatanie 🥵

Moja może nie fobia ale coś co mnie obrzydza to jakieś dziwne narośla na skórze 😅 jak na przykład w piratach z Karaibów był ten ojciec Orlanda Bloom który został zmuszony do mieszkania pod wodą (nie wiem czy ktos skojarzy 😅) i on miał takie jakby muszle, grzyby i cholera wie co jeszcze i mi słabo jak na to patrzyłam 🤢
Jeny, ja też tak mam fuj✅️ popieram😵‍💫
Jeszcze sprzątasz?

Ja się boje stanąć na krawędzi gdy nie mam się czego złapać, a jak tylko czegoś się trzymam to kozak jestem i żadna wysokość nie jest dla mnie problemem.
Ja też się boję stanąć na krawędzi, ale nawet jak sie czegoś trzymam to kozak nie jestem 😄 mam chyba połączony lęk wysokości z lękiem przestrzennym 😬

Nawiązując do pływania naszło mnie żeby pojechać nad jezioro, fajna, nawet ciepła woda była. Mnóstwo ludzi na supach, chyba taka moda teraz :) Ja też boję się wypłynąć gdzieś dalej, może to śmiesznie wygląda ale idę po szyję i płynę do brzegu 😅

@agaj1508 mówisz, że bierzesz magnez wiczorem? A czemu?
Bo ja też biorę magnez, ale normalnie z suplami koło śniadania/obiadu, to ma jakieś znaczenie?
A w ogóle dziewczyny, o jakich porach bierzecie suple? Bo ja w sumie biore wszystko naraz, może powinnam rozbić...
U mnie rano jest kawa i po minimum 2h śniadanie plus suple. Czasem jak zapomnę rano albo nie jem śniadania to biorę do obiadu. Nie umiem półkąć tabletki popijając wodą, muszę ją zapakować i wyślać do żołądka w posiłku 😅

U mnie rano jest kawa i po minimum 2h śniadanie plus suple. Czasem jak zapomnę rano albo nie jem śniadania to biorę do obiadu. Nie umiem półkąć tabletki popijając wodą, muszę ją zapakować i wyślać do żołądka w posiłku 😅
Mam podobnie, zawsze staram się z jedzeniem, nie licząc tych, ktòre musze brać na czczo, także rozumię😉

reklama
my wczoraj byliśmy wieczorem na rolkach i nagle wylądowaliśmy na imprezie rolkowej i się wstawiłam pierwszy raz od dawna. Dziś działka z teściowa i pluskanie w rzece, wlasnie na modnym supie. z przyjemnych akcentów to udało sie zaliczyć seks po drodze w samochodzie, wiec nawet z teściowa dzień okazał sie miły, może to był plan męża, aby mnie dobrze nastawić :p sprytnie. A jutro jadę z koleżanka sie wspinać, wiec weekend jak na razie na pełnych obrotach i udany.

Do góry