reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
A ja tej inby w ogóle nie skojarzyłam z jakaś konkretną postacią 😂 Skojarzyło mi się raczej z programem jaki kiedyś gdzieś mi mignął „królowe życia” czy coś 🤷‍♀️
no ja o niej w ogóle nie słyszałam, też prędzej bym powiedziała że to jakieś królowe życia czy cos. A teraz chce 50milionow odszkodowania za zniesławienie od Alpro 😂 MLH wrzucił jej oficjalne oświadczenie 🍿😅

no dokładnie. Tak jak ze zmywarką - ja powkładam a on wszytsko wyciąga i wkłada jeszcze raz. Ale już się umówiliśmy, że tak to bedzie u nas wyglądać :D
tak, to jest unikanie wkurzania się. Jego wkurzania się, że nie umiesz porządnie włożyć naczyń do zmywarki (wg jego standardów) i Twojego wkurzania się, że znów poprawia po Tobie, chociaż przecież jest idealnie (według Twoich standardów). To też znam 😂

tak, to jest unikanie wkurzania się. Jego wkurzania się, że nie umiesz porządnie włożyć naczyń do zmywarki (wg jego standardów) i Twojego wkurzania się, że znów poprawia po Tobie, chociaż przecież jest idealnie (według Twoich standardów). To też znam 😂
no, u nas takie tematy + wychowanie kota to są 2 major powody do kłótni :D

Kochane Dziewczyny jestem po zabiegu, a właściwie już po 10 było bo wszystkim. Przepraszam, ale nie dam rady Wam wszystkim odpisywać na razie. Dziękuję za wsparcie i wiadomości jesteście cudowne 😘🥰
Na razie śpię po lekach, mam przeciwbolowe, czuję się dobrze. Opieka cudowna, pielęgniarki tańcują wokół mnie. Na razie nie rzygam po narkozie więc oby tak zostało. 😊
Super, że wszystko sprawnie poszło. Odpoczywaj i spokojnie wracaj do pełni sił ❤️

Kochane Dziewczyny jestem po zabiegu, a właściwie już po 10 było bo wszystkim. Przepraszam, ale nie dam rady Wam wszystkim odpisywać na razie. Dziękuję za wsparcie i wiadomości jesteście cudowne 😘🥰
Na razie śpię po lekach, mam przeciwbolowe, czuję się dobrze. Opieka cudowna, pielęgniarki tańcują wokół mnie. Na razie nie rzygam po narkozie więc oby tak zostało. 😊
Nooo, to teraz odpoczywaj :) Dobrze, że już po wszystkim :)

Mnie denerwuje w jaki sposób luby ładuje zmywarkę, jak rozpakowuje też odkłada nie tam gdzie trzeba. Jestem zadowolona, że to robi i nie wtrącam się jak to robi. Tylko czasem mam nerwa bo nie wiem gdzie coś odłożył.
Jak się pakuje na wyjazd to też pytam czy zabrał to czy tamto, zwyczajnie może się zapomnieć. U niego w domu prawie same chłopaki były, 2 dziewczyny najmłodsze. Więc mama ich uczyła samodzielności. Gorzej z dziewczynami, one były pod kloszem.
Moja bratowa uczyła się gotować jak była w ciąży, tak to mój brat to robił. Zresztą do tej pory częściej on gotuje, albo robią to razem.
Przypomniała mi się koleżanka, że studiów, ona całe studia na kanapkach. Chyba na 3 roku kupiła gotowe pierogi i dzwoniła do babci jak je ugotować.

Śpij. Nie rzygaj. Czekaj na pyszną kolację 😅

to wiecie, mnie mój mąż pakuje na wyjazdy 😅 znaczy tak pół żartem pół serio, ja tylko kaldę rzeczy które chce, a on układa wszystko w walizce, bo umie ułożyć to najbardziej komaktowo :D
U nas, na wspólne wyjazdy, pakuje nas ja, ale wynika to tylko z faktu, że potrafię spakować wszystkie potrzebne rzeczy do jednej, wspólnej walizki, a mój mąż potrafi zapakować się do dwóch i nie spakować przy tym np. zapasowej koszuli ;)
Ale gdy jeździ w delegacje pakuje się sam, a ja tylko czasem pytam czy wszystko zabrał (zwłaszcza w kwestii leków, gdy jedzie gdzieś dalej/na dłużej).

reklama
Mnie denerwuje w jaki sposób luby ładuje zmywarkę, jak rozpakowuje też odkłada nie tam gdzie trzeba. Jestem zadowolona, że to robi i nie wtrącam się jak to robi. Tylko czasem mam nerwa bo nie wiem gdzie coś odłożył.
Jak się pakuje na wyjazd to też pytam czy zabrał to czy tamto, zwyczajnie może się zapomnieć. U niego w domu prawie same chłopaki były, 2 dziewczyny najmłodsze. Więc mama ich uczyła samodzielności. Gorzej z dziewczynami, one były pod kloszem.
Moja bratowa uczyła się gotować jak była w ciąży, tak to mój brat to robił. Zresztą do tej pory częściej on gotuje, albo robią to razem.
Przypomniała mi się koleżanka, że studiów, ona całe studia na kanapkach. Chyba na 3 roku kupiła gotowe pierogi i dzwoniła do babci jak je ugotować.
mi to się nie mieści w głowie. Raz, masz na paczce napisane jak to zrobić. Dwa, w internecie jest wszystko. Boże. A ludzie dalej nie umieją sobie poradzić z prostymi rzeczami

Do góry