reklama
Bolilol
Fanka BB :)
nie no, raczej nie robią niekalorycznego alkoholu no ale dobra, to tylko 5kg, jak zredukuje nadwagę to odpalę wino, żeby poswietowacA nie ma jakiś zero kcal ?
Bolilol
wiadomo! A Ty jaki jesteś rejon Polski?Tez się piszę na zlot! Ale na zlocie będziemy dawać w szyję mam nadzieję i zapychać się maczkiem?
LadyCaro
coś wpisywałam, ale z tego co rozumiem ta apka to wlicza na codzień i nie trzeba wpisywac codziennie. No i też na bank nie wpisałam sobie aktywności, która spala 700 kalorii, bo takiej nie robiędziwne. A masz przy zapotrzebowaniu wliczoną jakąś aktywność? Bo może z góry Ci zaznacza jakąś planowana aktywność i jak nie wpiszesz, że ceiczylas to i to i spalilas tyle i tyle, to Ci redukuje kcal? Wiesz, że masz wpisane, że podstawa to 1227 + 700 spalasz na treningu, więc Ci liczy 1927. A jak nie wpiszesz tego treningu i spalonych 700kcal, to Ci zmniejsza limit do 1227
Bolilol
a wrzuć screen z ustawień, tam gdzie celecoś wpisywałam, ale z tego co rozumiem ta apka to wlicza na codzień i nie trzeba wpisywac codziennie. No i też na bank nie wpisałam sobie aktywności, która spala 700 kalorii, bo takiej nie robię
Lwica1410
Aż mi się przypomniało jak z koleżankami pojechałyśmy pociągiem do Gdyni. Jakoś koło 6 ruszaliśmy z Warszawy, w pewnym momencie koleżanka wyciąga termos i mówi Adaś przygotował. Miało moc, zwłaszcza rano był wesoły przedział, było nas 5 i ta 6 osoba się zmieniała. Jakoś większość była zgorszona naszą wesołością.to się umówimy razem i jeszcze z @LadyCaro na wspólny pociąg , będzie wesoły przedział
Żołna
Tak właśnie czytałam że praktycznie nie da się przewidzieć i tylko monitoring miałam nadzieję że znacie jakiś sposób. Testy owulacyjne podobno w pierwszych cyklach po odstawieniu też "wariują".tak bezpośrednio po odstawieniu to moze być ciężko, bo organizm jeszcze świruje. Można iść ok 20dc na USG, żeby sprawdzić, czy doszło do owulacji w ogóle. Można też stosować testy owulacyjne tak gdzieś od 9dc mniej więcej. Te pierwsze miesiące od odstawienia są trudne, bo ciężko przewidzieć kiedy organizm wróci do siebie, jakie będą cykle. Generalnie zasada jest taka, że najlepiej uprawiać seks co najmniej co drugi dzień przez calutki cykl.
Lwica1410
Nigdy nie jadłam big maca. Nawet jak pracowałam w Maksiu.ale bym zeżarła big maca
Anezka11
Warmińsko-mazurskiewiadomo! A Ty jaki jesteś rejon Polski?
reklama
Kejcik
mnie też kiedyś na wyjazd z siostrami (jedna moja, druga męża) i bratowymi, maz przygotował pyszne koktajle do termosu jechałyśmy nad morze i ledwo doszłyśmy do apartamentu a w ogóle teraz w weekend tez mam party w takim składzie ale tym razem wszystkie przyjeżdzają do mnie i idziemy na podbój stolicyAż mi się przypomniało jak z koleżankami pojechałyśmy pociągiem do Gdyni. Jakoś koło 6 ruszaliśmy z Warszawy, w pewnym momencie koleżanka wyciąga termos i mówi Adaś przygotował. Miało moc, zwłaszcza rano był wesoły przedział, było nas 5 i ta 6 osoba się zmieniała. Jakoś większość była zgorszona naszą wesołością.