królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Jprd co z tymi testami się dzieje jprd jprd jprdU mnie fałszywka. Beta poniżej 2,3. Eh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jprd co z tymi testami się dzieje jprd jprd jprdU mnie fałszywka. Beta poniżej 2,3. Eh
W lipcu Jakbym miała w sierpniu to bym nie pauzowałaAle histero masz dopiero w sierpniu, nie? Co powiesz na 30-dniowe wyzwanie z przysiadami? Może któraś jeszcze się dołączy?
Którego?W lipcu Jakbym miała w sierpniu to bym nie pauzowała
Spierdzielaj stamtąd! Nie męcz się!Dobra, siedzę. 12 dorosłych, 5 dzieci do roku plus jedno w brzuchu. I wiecie co? Wkurwia mnie przebywanie tu. To chyba za dużo jednak...
12 się kładę do szpitalaKtórego?
No to jeszcze chwila. Dasz radę! Będę Ci wysyłać głupie gify na poprawę humoru12 się kładę do szpitala
Chujowo się czuje. Zła na siebie; ze dałam sobie nadzieje. Starałam sie trzymać nadzieje w rydzach, ale niestety serce zawędrowało. Przez kilka godz byłam szczęśliwa. Mężowi dopiero powiedziałam jak dostałam wyniki z labu i tez mówił, ze dziś byłam taka szczęśliwa.Ale chujowo.... Cały czas myślałam o Twoim teście i miałam ogromną nadzieję, że będzie pozytyw. Bardzo mi przykro. Trzymasz się jakoś?
Nie no, głupio. Już przyszłam.. ale umiem bardzo dobrze udawać. Chociaż myślę, że widać, że ten ryk o gadanie o dzieciach mnie denerwuje.Spierdzielaj stamtąd! Nie męcz się!
Ale ja mam dobry humor. Stresuje się tym zabiegiem wiadomo, ale z drugiej strony się cieszę bo już tyle czekam i dużo rozjasni w którą stronę mamy iść ze staraniami.No to jeszcze chwila. Dasz radę! Będę Ci wysyłać głupie gify na poprawę humoru