Avy
Fanka BB :)
Na spokojnie Ale powiedz: jesteś z nas dumna?Heheh, jestem, przepraszam właśnie wróciłam z rodzinnego spędu, już nadrabiam i się poprawiam, wpisuję wszystkim to co powinnam wpisać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na spokojnie Ale powiedz: jesteś z nas dumna?Heheh, jestem, przepraszam właśnie wróciłam z rodzinnego spędu, już nadrabiam i się poprawiam, wpisuję wszystkim to co powinnam wpisać
Dopiero trzeba było ją wywołaćCoś Ty! Przecież nadgania xD Jeszcze 5 stron
Pacz jaka lizuska Chce się wbić na wątek i teraz się przymilaNa spokojnie Ale powiedz: jesteś z nas dumna?
bo pewnie, że jestem uśmiałam się, poprawiłyście mi nastrójNa spokojnie Ale powiedz: jesteś z nas dumna?
elektrycznej nie ale dwie koleżanki ponoć zwykłą bańką chińską zwalczyły cellulit z dupska!Używała któraś z Was elektrycznej bańki chińskiej? Chce kupić na mój cellulitis na udziskach i dupsku
Przysiady naparzaj!Używała któraś z Was elektrycznej bańki chińskiej? Chce kupić na mój cellulitis na udziskach i dupsku
Coś tam wróciłam do ćwiczeń, ale po histero czeka mnie przerwa. A chciałam lepiej wyglądać przed urlopemPrzysiady naparzaj!
Ale histero masz dopiero w sierpniu, nie? Co powiesz na 30-dniowe wyzwanie z przysiadami? Może któraś jeszcze się dołączy?Coś tam wróciłam do ćwiczeń, ale po histero czeka mnie przerwa. A chciałam lepiej wyglądać przed urlopem