Brownie1992
Moderator
Można dokończyć za miesiąc?Wzór dyplomu już przygotowany
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Można dokończyć za miesiąc?Wzór dyplomu już przygotowany
Oczywiście, że są nagrody.Dla każdej, która zrobi cały challenge należy się nagroda
1. dyplom
2. brak wstydu na grupie, że się nie podołało
3. przejście do następnego poziomu wyzwania
Spośród wszystkich uczestników będą losowane nagrody dodatkowe w postaci dwóch kresek na teście. Organizator nie podaje ilości nagród dodatkowych. Będzie to niespodzianką
Jednocześnie przypominam, że ruch przy staraniach jest bardzo ważny, więc niniejszy challenge proszę traktować jako pro płodnościowy
Życzę wszystkiego najlepszego i melduję że wszystkie przysiady zrobione tylko zapomniałam dawać znaćMiał być wczoraj wieczorem, ale jest dzisiaj. Raport przysiadowy:
Zobacz załącznik 1545323
Ojj nie ja w tym cyklu beż żadnego monitoringu. Obstawiam tak jak mówisz cienkie endoA byłaś na USG po owu i wiesz jakie mialas endometrium?
jeżeli lekarz Ci pozwoli w ciąży to czemu nieMożna dokończyć za miesiąc?
Podoba mi się Twój tok myśleniajeżeli lekarz Ci pozwoli w ciąży to czemu nie