reklama
natasia142
Fanka BB :)
Wszystkiego najpiękniejszego
Kejcik
Melduję, że przysiadałam i w sobotę, i w niedzielę natomiast wczoraj prawie padłam na pysk po tych przysiadach i trochę mnie dziś bolą plecy/może bardziej boki ale też biorę poprawkę, że podrzucałem sto razy 2letniego siostrzeńca, to może od tegoMiał być wczoraj wieczorem, ale jest dzisiaj. Raport przysiadowy:
Zobacz załącznik 1545323
Brownie1992
Moderator
Ja zrobiłam tylko zapomniałam napisaćMiał być wczoraj wieczorem, ale jest dzisiaj. Raport przysiadowy:
Zobacz załącznik 1545323
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Lwica1410
Czekałam wczoraj na tabletkę. No ale weekend to nie każdy lubi wtedy w Excel.Miał być wczoraj wieczorem, ale jest dzisiaj. Raport przysiadowy:
Zobacz załącznik 1545323
Avy
Avy
Ja tam lubię Excela nawet w weekendCzekałam wczoraj na tabletkę. No ale weekend to nie każdy lubi wtedy w Excel.
Ale pomyślałam sobie, że jeszcze część z Was przed północą da znać, że robiła przysiady i i tak będzie trzeba aktualizować
Tymczasem tabelka po poprawkach:
AScarlett
Moderator
Przewidujesz nagrody dla tych, którzy ukończą całe wyzwanie?Ja tam lubię Excela nawet w weekend
Ale pomyślałam sobie, że jeszcze część z Was przed północą da znać, że robiła przysiady i i tak będzie trzeba aktualizować
Tymczasem tabelka po poprawkach:
Zobacz załącznik 1545342
reklama
Avy
Wzór dyplomu już przygotowanyPrzewidujesz nagrody dla tych, którzy ukończą całe wyzwanie?