nudella
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o tak tez ogladalam! zastanawiałam się ostatnio nad kupnem całek serii..ale jednak trochę mi było za drogoNa Polsacie! Piper, Phoebe i Paige No oczywiście, że znam. Biegałam oglądać po szkole.
pewnie że zostań.Absolutnie nie chodzi o to, że ktoś jest gorszy. Zapytałam, bo chciałam wiedzieć, ze względu na to, bo jest tu delikatna przestrzeń, nie chcę sama decydować, więc dziękuję za tak duży odzew, opinie i wsparcie
Chciałam uciąć wszelkie plotki, że pojechałam na betęja Cię ścigałam, żebyś się zapisała, skoro jeszcze sikanie przed Tobą przed szpitalem, żebyś nie wysilała dwóch kresek jako pauzująca ale nie powiem, i tak bym nie miała nic przeciwko gdybyś nie mogła pić dziś na tym weselu
jakie piękneJa mam dzisiaj zapierdziel w robocie, więc szybko się przywitam! #zdroweśniadanie w wykonaniu małża tortilka ze szpinakiem, pomidorem i kurczakiem. Miłego popołudnia!
Też by mi mógł ktoś zrobić takie śniadanko. A tak to sama posadziłam jajka na boczkuJa mam dzisiaj zapierdziel w robocie, więc szybko się przywitam! #zdroweśniadanie w wykonaniu małża tortilka ze szpinakiem, pomidorem i kurczakiem. Miłego popołudnia!
to jeszcze nie były plotki, to były na razie tylko teorie spiskowe wymyślone przez mój oczekujący Twoich dwóch kresek jak własnych mózgChciałam uciąć wszelkie plotki, że pojechałam na betę
Ja też zapomniałam zabrać śniadania do pracy, wzięłam tylko jabłko Dobrze, że moja szefowa o mnie dba i na drugie śniadanie ma mi przynieść krem z brokułów, cukinii i szpinakua ja zapomniałam zabrać warzyw do pracy i miałam bułkę z serem...
Musiałam zdusić to w zarodku!to jeszcze nie były plotki, to były na razie tylko teorie spiskowe wymyślone przez mój oczekujący Twoich dwóch kresek jak własnych mózg