reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Nie daj się sprowokować!! Leż spokojnie :D
No Way Wtf GIF by Harlem

reklama
Mi w wieku 20 lat ginekolog powiedział, że mam policystyczne jajniki (gdzie już miałam pierwszego syna ), powiedział że jak chce mieć jeszcze dzieci to powinnam zacząć się starać jak najszybciej. A, że nie byłam już z partnerem to trochę mnie to stresowało. Za mąż wyszłam mając 26 lat, zaszłam w pierwszym cyklu starań. Półtora roku później w kolejną ciążę. Zawsze jak byłam u niego na kontroli wmawiał mi, że mam policystyczne jajniki. Zmieniłam lekarza po ostatniej poronionej ciąży. I on powiedział, że wcale nie mam policystycznych jajników. Owulację mam normalnie więc nie wie dlaczego tamten lekarz mnie tak nastraszył.
No ja miałam przez dwóch poprzednich ginekologów stwierdzone policystyczne i dopiero ta Pani gin co teraz chodzę to na spokojnie do tego podeszła. Wgl moja pierwsza gin to była tragedia, a że pierwszy raz byłam nic nie kumalam, bo całe życie mi wmawiano, że nic z hormonami nie mam (zbadali tylko TSH) to wjebała mi antykoncepcję po zrobionych badaniach gdzie wyszedł kompletny burdel, która sprawiła że było jeszcze gorzej i tak do dziś dzień się zbieram po tym 😂😂😂 ale wychodzę na prostą 😍😍😍

@Avy mi też można dziś zaliczyć.

Ile jutro robimy?

Czy tylko ja jestem takim cieniasem, że nie mogę teraz schodzić ze schodów bo mi się nogi uginają w niekontrolowany sposób?😅
Nie tylko. Ja zrobiłam rano. Dalej czuje chodząc po schodach. Więc czarno widzę kolejne dni i coraz większą ilość.

"Czarnuszka może spowolnić krzepnięcie krwi, zmniejszyć poziom cukru we krwi i zwiększyć senność u niektórych osób. Podobnie jak w przypadku wielu silnych olejów stosowanie wewnętrzne olejku z czarnuszki także może podrażniać żołądek i powodować mdłości, wymioty, wzdęcia, skurcze i inne problemy żołądkowo-jelitowe."
I potem się okazuje, że 4-5DPO piszą o łaskotaniu w podbrzuszu i implantacji a to czarnuszka podrażniła jelita.😂

(komentarz z dystansem jakby co)
Coś w tym jest, u mnie powodował mdłości i odruch wymiotny 😂 gorszego oleju jak z czarnuszki nie piłam. Smakował jak benzyna, czekałam tylko aż się butelka skończy i wiecej nie zamówię.

reklama
Ja rozpłakałam się mówiąc szefowi, że mnie nie będzie, bo idę do szpitala. Nic nie wie o wcześniejszej ciąży ani tej. Ale to cholernie empatyczny człowiek. Powiedziałam, że mam problemy zdrowotne i muszę to ogarnąć. Dzisiaj pytał jak się czuje i czy na siłach żebym wracać do pracy. O planowanym zwolnieniu też powiedziałam z wyprzedzeniem, bo szanuje go jako przełożonego. W tym wszystkim dobrze, że trafiają się osoby na stanowiskach, które rozumieją nieobecności itp.

Ale masz pecha dziewczyno 😅

Kur, ile tej zniżki? Bo ja kupiłam za 99 zł. Nie mów, ze dałam się wyrolować. Ja królowa rabatów, promocji i kodów.
14,85 zł 😄

Do góry