reklama
Szczęśliwego Nowego!!!!!
U nas Jameson i winko dla mnie... szampan śjakiś taki, hmmmm.... sama nie wiem co to, ale tradycja to tradycja!
Chciałabym życzyć nam wszystkim żeby nadchodzący rok był dla nas szczęśliwy i spokojny i żeby nasze dzieci zdrowo rosły i nie chorowały. Życzę też duuużo miłości: łatwej, trudnej, nie ma znaczenia, byle prawdziwej!
U nas Jameson i winko dla mnie... szampan śjakiś taki, hmmmm.... sama nie wiem co to, ale tradycja to tradycja!
Chciałabym życzyć nam wszystkim żeby nadchodzący rok był dla nas szczęśliwy i spokojny i żeby nasze dzieci zdrowo rosły i nie chorowały. Życzę też duuużo miłości: łatwej, trudnej, nie ma znaczenia, byle prawdziwej!
Witam Wszystkie Mamusie wrześniowe! Zapraszam na nowy topik, na którym chciałabym zawrzeć nowe znajomości i dzielić się radościami a także i smutkami ( oby było ich jak najmniej). Ja mam 22 lata, 4 września urodziłam pierwszego synka, obecnie nie pracuję. To co? Są jakieś chętne!?
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Hej 23 wrzesnia urodziłam Dawidka Mam 23 lata mieszkam w warminsko-mazurskim i jestem na macierzynskim chetnie popisze Pozdrawiam
Cześć! Fajnie, że się odedzwałaś :-) Jak tam Dawidek? Duży był jak się urodził? Jak minął poród Mój Aleks ważył 4100 kg i 59 cm Byłam zaskoczona bo w dniu porodu robili mi usg i powiedzieli że max 3500 będzie ważył, a tu taka niespodzianka. Karmisz piersią czy butelką?
reklama
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
mamaAleksa- witaj wśrod wrzesniowek! Ja Julke urodziłam 11 wrzesnia, przez ccMieszkam w woj. Wilekopolskim:-)
Podziel się: