reklama
kkociakk
Zaangażowana w BB
HEY dziewczyny
17.05.2011 przyszli na swiat przez cc moi synowie Bartłomiej 2400 i 47 cm oraz Maciej 3300 i 51 cm i oboje dostali po 9 pkt, obecnie jestesmy jeszcze w szpitalu, bo chłopaki mają zółtaczke
pozdrawiam cieplutko wszystkie mamy i zabieram sie za nadrabianie zaleglosci w czytaniu, bo chłopaki pod lampami sie opalaja a ja sama na sali i dostaje świra nawet nie ma z kim pogadac
17.05.2011 przyszli na swiat przez cc moi synowie Bartłomiej 2400 i 47 cm oraz Maciej 3300 i 51 cm i oboje dostali po 9 pkt, obecnie jestesmy jeszcze w szpitalu, bo chłopaki mają zółtaczke
pozdrawiam cieplutko wszystkie mamy i zabieram sie za nadrabianie zaleglosci w czytaniu, bo chłopaki pod lampami sie opalaja a ja sama na sali i dostaje świra nawet nie ma z kim pogadac
Ostatnia edycja:
małekropki
Fanka BB :)
kkociakk wielkie gratulacje!!!!!odpoczywajcie i wracajcie szybko do domku
madzia842
Gratuluje i witam nową rozpakowaną dubeltową mamusie. Waga dzieci piękna dużo zdrówka i szybkiego powrotu do domku
aga71
Zaciekawiona BB
gratulacje :-)
jakie duże bobasy,aby się dobrze chowały i były grzeczniutkie co by mama miała czas dla siebie :-)
jakie duże bobasy,aby się dobrze chowały i były grzeczniutkie co by mama miała czas dla siebie :-)
Moje Bączki urodziły się w 31 tc przez cc. Przyczyna porodu... zapalenie płuc u mamy:-(Niunie urodziły się zdrowe, ale kruszynki, waga Ninka 1890 a Iga 1270. Miesiąc leżały w szpitalu, bo musiały przybrać na wadze do 2 kilo i udało się!! W tą sobotę, czyli 28.05 mamy pierwsze urodzinki:-) Dziś nawet nie widać, że jesteśmy wcześniakami. Ważymy po 10 kilo uczymy się chodzić, co daje dużo radości. Pozdrawiam wszystkie mamy bliźniaczków.
madzia842
Kati81 gratuluje dzieciaczków. Faktycznie kruszynki a teraz już ładnie ważą. Witamy cię w naszym gronie (myśle, że teraz będziesz się częściej udzielać).
Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta. Rok temu miałaś prawie prezent na dzień matki :-)
Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta. Rok temu miałaś prawie prezent na dzień matki :-)
reklama