reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W którym tygodniu i z jaką wagą urodziły się bliźniaki

Kati i kociakk gratulacje :):):)

I my się dołączymy:
Piotruś i Basia urodzili się 19.05.2011 w 37tc, z wagą odpowiedni 3010g i 3050g :) przez CC - Basia była ułozona poprzecznie...

reklama
kati gratuluję
nutria rowniez gratuluję, waga rewelacyjna a imiona wybrałaś boskie ;),
zycze duzo zdrowka dla wszystkich mam

Moje bączki urodziły sie przez planowane cc w 38 tc, i wcale sie nie pchały jeszcze na swiat:-). Ania - pierwsza, z wagą 2550 i 53 cm, Adaś 2460 i 51 cm. Oboje dostali po 10 pkt

u nas było baaaardzo ciężko cała ciąże ale dotrwaliśmy cudem do 36tc w pierwszy dzien od razu cesarka
Wiktoria 2960 (rozszczep wargi i podniebienia)
Nikola 2780
rodziłam w CSK w Katowicach 3dobe już w domku ;)

witam !!
Moje maleństwa urodziły się w 37 tyg przez cc
Katarzyna - 2380 g dł 51 cm:-)
Magdalena - 2740 g dł 53 cm :-)

reklama
Do góry