reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

☀️ W czerwcu dwie kreski na teście się pojawiają, bo wakacje staraczkom sprzyjają! 🏖

reklama
u mnie tak samo i jutro pierwszy test 🤪🙈
Nie chce psuć entuzjazmu ale może warto 9/10/11.... dpo? Po co psuć sobie humor na tak wczesnym etapie testowania skoro można z góry ustalić że będzie negatyw? Nie żebym życzyła Ci negatywnych testów broń boże. Sama chciałabym by pokazały Ci się dwie tłuste krechy☺

Nie chce psuć entuzjazmu ale może warto 9/10/11.... dpo? Po co psuć sobie humor na tak wczesnym etapie testowania skoro można z góry ustalić że będzie negatyw? Nie żebym życzyła Ci negatywnych testów broń boże. Sama chciałabym by pokazały Ci się dwie tłuste krechy☺
jak ja bym chciała wytrzymać do poniedziałku..:-/

Racjonalna część mnie popiera, ale prawdziwa ja też zaczyna testy gruubo za wcześnie. Wiecie tłumaczę to sobie tym, że przecież to tylko owulaki, może owu była wczesniej xD dzisiaj wyrzuciłam pochowane w łazience puste opakowania po testach, naliczyłam 8 a to tylko te ukryte przed mężem i tylko z tego i ostatniego cyklu :p

jak ja bym chciała wytrzymać do poniedziałku..:-/
Racjonalna część mnie popiera, ale prawdziwa ja też zaczyna testy gruubo za wcześnie. Wiecie tłumaczę to sobie tym, że przecież to tylko owulaki, może owu była wczesniej xD dzisiaj wyrzuciłam pochowane w łazience puste opakowania po testach, naliczyłam 8 a to tylko te ukryte przed mężem i tylko z tego i ostatniego cyklu :p
Uwierzcie mi dziewczyny tez mam ochotę juz testować u mnie też 9dpo +/- oczywiście bo wiadomo jak to owulaki.... ale zdrowy rozsądek podpowiada 🤣 lepiej miło się zaskoczyć niż później się dołować 🤩

Hej, proszę o przepisanie mnie z 16.06 na 20.06. Owulacja się przesunęła i dopiero dzisiaj jest. 🙈

A ja zaszaleje - wpisz mnie @pluto_nova jeszcze raz w czerwcu na 30.06.
Nie bede w tym miesiącu robic testów owu bo jade na wakacje, ale wg kalendarzyka bedzie w przyszla niedziele - przewaznie mi sie pokrywają terminy.

Ja dzisiaj 7dpo i od wczoraj walczę ze sobą żeby nie siknąć xD mój chory mózg już się nakręca, ale która z nas tego nie zna? Zawsze wszystkim radzę żeby poczekać do minimum 10 dpo a sama mam ochotę dużo wcześniej przypajacować xD 🤡

Wczoraj ściągnęłam ediety na 2 tygodnie dla Starego, wydałam ponad 7 dyszek w Lidlu na same zdrowiutkie rzeczy, w tym obowiązkowo czarnuszka i orzechy brazylijskie. Powtarzam sobie że damy radę wspólnie przez to przejść, a 25.07 mamy pierwszą wizytę w klinice Invicta. Byłaby heca gdybym musiała ją odwołać z powodu ⏸ 😅

reklama
Do góry