Matylda.<3
Fanka BB :)
u mnie tak samo i jutro pierwszy test5/6 dpo dopiero
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie tak samo i jutro pierwszy test5/6 dpo dopiero
Nie chce psuć entuzjazmu ale może warto 9/10/11.... dpo? Po co psuć sobie humor na tak wczesnym etapie testowania skoro można z góry ustalić że będzie negatyw? Nie żebym życzyła Ci negatywnych testów broń boże. Sama chciałabym by pokazały Ci się dwie tłuste krechy☺u mnie tak samo i jutro pierwszy test
jak ja bym chciała wytrzymać do poniedziałku..:-/Nie chce psuć entuzjazmu ale może warto 9/10/11.... dpo? Po co psuć sobie humor na tak wczesnym etapie testowania skoro można z góry ustalić że będzie negatyw? Nie żebym życzyła Ci negatywnych testów broń boże. Sama chciałabym by pokazały Ci się dwie tłuste krechy☺
Racjonalna część mnie popiera, ale prawdziwa ja też zaczyna testy gruubo za wcześnie. Wiecie tłumaczę to sobie tym, że przecież to tylko owulaki, może owu była wczesniej xD dzisiaj wyrzuciłam pochowane w łazience puste opakowania po testach, naliczyłam 8 a to tylko te ukryte przed mężem i tylko z tego i ostatniego cykluNie chce psuć entuzjazmu ale może warto 9/10/11.... dpo? Po co psuć sobie humor na tak wczesnym etapie testowania skoro można z góry ustalić że będzie negatyw? Nie żebym życzyła Ci negatywnych testów broń boże. Sama chciałabym by pokazały Ci się dwie tłuste krechy☺
jak ja bym chciała wytrzymać do poniedziałku..:-/
Uwierzcie mi dziewczyny tez mam ochotę juz testować u mnie też 9dpo +/- oczywiście bo wiadomo jak to owulaki.... ale zdrowy rozsądek podpowiada lepiej miło się zaskoczyć niż później się dołowaćRacjonalna część mnie popiera, ale prawdziwa ja też zaczyna testy gruubo za wcześnie. Wiecie tłumaczę to sobie tym, że przecież to tylko owulaki, może owu była wczesniej xD dzisiaj wyrzuciłam pochowane w łazience puste opakowania po testach, naliczyłam 8 a to tylko te ukryte przed mężem i tylko z tego i ostatniego cyklu
eeee to ja nie będę tak szybko testować bo potem większy stres będzie przeczekam , ale już wmawiam sobie ,że bóle podbrzusza które mam zwiastują coś dobregou mnie tak samo i jutro pierwszy test