reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

☀️ W czerwcu dwie kreski na teście się pojawiają, bo wakacje staraczkom sprzyjają! 🏖

No ewidentnie jest to ciąża. Wskazuje na to i test i beta. Wynik jednak jest dość niski. Pytanie kiedy miałaś owulację? W dniu inseminacji? Czy jest opcja, że później?

Generalnie nawet jak w dniu to jesteś jakieś max. 11 dni po owulacji. Prawidłowa implantacja to 6-12 dni po owu także jak najbardziej mieścisz się w widełkach. Najlepiej zrobić jutro badanie beta + progesteron :)Zobaczysz czy jest prawidłowy przyrost

Wizyta u lekarza okej, nie ma sensu wcześniej
Dziękuje za odp. tak owulacje prawego jajnika miałam w dniu inseminacji czyli 10.06.2022, jednak z monitorowania jajeczkowania wynikało, ze w dniu 12.06 będzie owulacje z lewego jajnika i wtedy działaliśmy z mezem już sami. Dziękuje bardzo, jutro powtórzę betę

reklama
Obiecałam sobie że poczekam na testowanie do piątku...ale to takie trudne hehe 😆 normalnie czas się zatrzymał😌 Dziś jest 27dc (12dpo) i w sumie na upartego mogę już testować ale z doświadczenia wiem że lepiej poczekać. ☺️

UWAGA! UZUPEŁNIAM!
Nie dam rady się cofnąć tyle więc wywołam Was do tablicy i proszę o aktualizacje 😝
@Anasta07 , @Lena1984 , @Natalia91 , @Justi1234 , @Ewi12 , @Zygfrydka , @Mythopoeia , @Staraczka2001 , @kesiczek178 , @Madame JS , @Lili88 , @Harinka ,@asiakyupl , @klaudioszek, @Carmen2412 , @Hope99 , @black_angel , @LaLaLaKoala

Wybaczcie zaniedbania, ale potrzebowałam trochę luzu po poronieniu 😉
u mnie przyszedł okres po prawie 40 dniach. Nie dam rady nadrobić całego wątku, wrócę do Was w lipcu po monitoringu. Dziś 1dc. Mimo wszystko cieszę się, ze ten długi cykl już za mną, jestem wykończona oczekiwaniem na niego i od ponad 2 tyg bólem jakby miał być za moment :/

Pierwsza strona wyglada fatalnie 😡 Trzymam kciuki za kreseczki 🥰

3 dni przed pikiem mialam podobne, a co ciekawe pik mi wyszedl z sikow trzymanych tylko 15 minut xD nasikalam do kubeczka i pozniej juz prawie nic nie lecialo xD
Kurde..a ja już się zaczęłam zastanawiać czy ja w ogóle posiadam hormon lh w organizmie 😂😅. A tak serio..moje cykle zwykle były 28-30 dniowe więc wbijam się w dni płodne i zazwyczaj te kreski robiły się ciemniejsze, ale nie żeby ledwo widoczne 👀.

UWAGA! UZUPEŁNIAM!
Nie dam rady się cofnąć tyle więc wywołam Was do tablicy i proszę o aktualizacje 😝
@Anasta07 , @Lena1984 , @Natalia91 , @Justi1234 , @Ewi12 , @Zygfrydka , @Mythopoeia , @Staraczka2001 , @kesiczek178 , @Madame JS , @Lili88 , @Harinka ,@asiakyupl , @klaudioszek, @Carmen2412 , @Hope99 , @black_angel , @LaLaLaKoala

Wybaczcie zaniedbania, ale potrzebowałam trochę luzu po poronieniu 😉
Hej u mnie okres... Remont, wyjazd i dużo na głowie nie pomagają 😜

reklama
Do góry