Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam może dużo piłaś przed sikaniem? Albo za mały odstęp od sikania poprzedniegoMiałyście kiedykolwiek ledwo widoczną drugą kreskę na teście owulacyjnym? Zbliżam się do połowy cyklu a tu takie coś..
Zobacz załącznik 1416329
W sumie wodę, ale trochę potrzymałam zanim poszłam zrobić ten test ..może jednak te testy taką cienizną są, bo długo czekam też by się zabarwiły jak należy .Miałam może dużo piłaś przed sikaniem? Albo za mały odstęp od sikania poprzedniego
Hej dziewczyny Nie chce tu zaśmiecać i w którym wątku mogę poradzić się na temat wyniku beta HCG ? Z góry dziękuje za Odp
czy możesz mi pomóc , ponieważ mój ginekolog jest na urlopie , dostałam krótka odp SMS z terminem na piątek 01.07.2022.Czego potrzebujesz?
czy możesz mi pomóc , ponieważ mój ginekolog jest na urlopie , dostałam krótka odp SMS z terminem na piątek 01.07.2022.
Inseminacja 10.06.2022
Test ciążowy 20.06.2022 - lekki cień kreski ( chyba , ze mam zwidy proszę o pomoc)
Beta HCG 20.06.2022 14,040 - nie bardzo potrafię odczytać ten wynik..
wynik jest pozytywny, to wczesna ciąża, powtórz po 48h razem z progesteronemczy możesz mi pomóc , ponieważ mój ginekolog jest na urlopie , dostałam krótka odp SMS z terminem na piątek 01.07.2022.
Inseminacja 10.06.2022
Test ciążowy 20.06.2022 - lekki cień kreski ( chyba , ze mam zwidy proszę o pomoc)
Beta HCG 20.06.2022 14,040 - nie bardzo potrafię odczytać ten wynik..