reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️ W czerwcu dwie kreski na teście się pojawiają, bo wakacje staraczkom sprzyjają! 🏖

reklama
Ja zupełnie nie wiem kiedy owulka testy ciemniejsze wczoraj nie robiłam także przedział okresu planowanego między 7.06 a 12.06 możesz tak napisać?🤣🤣🤣🤣
Ja zrobiłam w czwartek owu test i dwie krechy mocno ciemne, dzień później już bardzo słaba kreska, sobota to samo i dziś również słabo. Jestem po poronieniu, minęły jakieś 3 tygodnie i zastanawiam się czy mogła u mnie wystąpić jakoś w czwartek owulacja 👀..czy nie.. czy to jednak hormony płatają mi figle. Damn it 🫣

Ja zrobiłam w czwartek owu test i dwie krechy mocno ciemne, dzień później już bardzo słaba kreska, sobota to samo i dziś również słabo. Jestem po poronieniu, minęły jakieś 3 tygodnie i zastanawiam się czy mogła u mnie wystąpić jakoś w czwartek owulacja 👀..czy nie.. czy to jednak hormony płatają mi figle. Damn it 🫣
Ale dwie krechy ciemne tzn że pozytyw? Może wstaw tu zdjęcie to ci powiemy😊 jak był pozytyw to duże prawdopodobieństwo że owu też mogła być, choć pewność dałoby ci tylko usg... A to że dzień później już blade to nic złego. Testy się robi do pierwszego pozytywnego a potem już nie😊

Ale dwie krechy ciemne tzn że pozytyw? Może wstaw tu zdjęcie to ci powiemy😊 jak był pozytyw to duże prawdopodobieństwo że owu też mogła być, choć pewność dałoby ci tylko usg... A to że dzień później już blade to nic złego. Testy się robi do pierwszego pozytywnego a potem już nie😊
Już wcześniej robiłam przez jakiś czas te testy i mimo tzw. piku nie miałam 100% pewności, że owulka miała miejsce 🤷🏼‍♀️🙈 Po roku czasu udało nam się dopiero zajść w ciążę, ale już bez testów, bo dałam sobie z nimi spokój. Teraz przez jakieś 3 dni do nich wróciłam. Zdjęcie testu z czwartku i tego też dnia zanim zrobiłam test współżyliśmy i dzień wcześniej też 🤪
20E5B548-16AC-456C-AF88-6D063205B6A0.jpeg

I ciul tez na owulqku dwie grube krechy i nie wiem czy wczoraj pik był czy dzis....😬😬😬😬 ale stosunki są także miejmy nadzieje🤞

Już wcześniej robiłam przez jakiś czas te testy i mimo tzw. piku nie miałam 100% pewności, że owulka miała miejsce 🤷🏼‍♀️🙈 Po roku czasu udało nam się dopiero zajść w ciążę, ale już bez testów, bo dałam sobie z nimi spokój. Teraz przez jakieś 3 dni do nich wróciłam. Zdjęcie testu z czwartku i tego też dnia zanim zrobiłam test współżyliśmy i dzień wcześniej też 🤪Zobacz załącznik 1405992
Hmm no ja faktycznie bym je odebrała jako prawie pozytyw ale jednak nie😅

reklama
Hmm no ja faktycznie bym je odebrała jako prawie pozytyw ale jednak nie😅
No ciężko w sumie stwierdzić, bo robię je dość krótko i do tego nie jestem w stanie określić, w którym momencie cyklu jestem.. pozostaje po prostu czekać do @ by móc go zacząć liczyć od nowa 🙈

Do góry