reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

☀️ W czerwcu dwie kreski na teście się pojawiają, bo wakacje staraczkom sprzyjają! 🏖

reklama
Ja zupełnie nie wiem kiedy owulka testy ciemniejsze wczoraj nie robiłam także przedział okresu planowanego między 7.06 a 12.06 możesz tak napisać?🤣🤣🤣🤣
Ja zrobiłam w czwartek owu test i dwie krechy mocno ciemne, dzień później już bardzo słaba kreska, sobota to samo i dziś również słabo. Jestem po poronieniu, minęły jakieś 3 tygodnie i zastanawiam się czy mogła u mnie wystąpić jakoś w czwartek owulacja 👀..czy nie.. czy to jednak hormony płatają mi figle. Damn it 🫣

Ja zrobiłam w czwartek owu test i dwie krechy mocno ciemne, dzień później już bardzo słaba kreska, sobota to samo i dziś również słabo. Jestem po poronieniu, minęły jakieś 3 tygodnie i zastanawiam się czy mogła u mnie wystąpić jakoś w czwartek owulacja 👀..czy nie.. czy to jednak hormony płatają mi figle. Damn it 🫣
Ale dwie krechy ciemne tzn że pozytyw? Może wstaw tu zdjęcie to ci powiemy😊 jak był pozytyw to duże prawdopodobieństwo że owu też mogła być, choć pewność dałoby ci tylko usg... A to że dzień później już blade to nic złego. Testy się robi do pierwszego pozytywnego a potem już nie😊

Ale dwie krechy ciemne tzn że pozytyw? Może wstaw tu zdjęcie to ci powiemy😊 jak był pozytyw to duże prawdopodobieństwo że owu też mogła być, choć pewność dałoby ci tylko usg... A to że dzień później już blade to nic złego. Testy się robi do pierwszego pozytywnego a potem już nie😊
Już wcześniej robiłam przez jakiś czas te testy i mimo tzw. piku nie miałam 100% pewności, że owulka miała miejsce 🤷🏼‍♀️🙈 Po roku czasu udało nam się dopiero zajść w ciążę, ale już bez testów, bo dałam sobie z nimi spokój. Teraz przez jakieś 3 dni do nich wróciłam. Zdjęcie testu z czwartku i tego też dnia zanim zrobiłam test współżyliśmy i dzień wcześniej też 🤪
20E5B548-16AC-456C-AF88-6D063205B6A0.jpeg

I ciul tez na owulqku dwie grube krechy i nie wiem czy wczoraj pik był czy dzis....😬😬😬😬 ale stosunki są także miejmy nadzieje🤞

Już wcześniej robiłam przez jakiś czas te testy i mimo tzw. piku nie miałam 100% pewności, że owulka miała miejsce 🤷🏼‍♀️🙈 Po roku czasu udało nam się dopiero zajść w ciążę, ale już bez testów, bo dałam sobie z nimi spokój. Teraz przez jakieś 3 dni do nich wróciłam. Zdjęcie testu z czwartku i tego też dnia zanim zrobiłam test współżyliśmy i dzień wcześniej też 🤪Zobacz załącznik 1405992
Hmm no ja faktycznie bym je odebrała jako prawie pozytyw ale jednak nie😅

reklama
Hmm no ja faktycznie bym je odebrała jako prawie pozytyw ale jednak nie😅
No ciężko w sumie stwierdzić, bo robię je dość krótko i do tego nie jestem w stanie określić, w którym momencie cyklu jestem.. pozostaje po prostu czekać do @ by móc go zacząć liczyć od nowa 🙈

Do góry