Z
zaz208622
Gość
to jak ja jestem już jakieś 36 godzin po to mogę od razu usg?ja chętnie, 12h po seksie na pewno test wyjdzie pozytywny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to jak ja jestem już jakieś 36 godzin po to mogę od razu usg?ja chętnie, 12h po seksie na pewno test wyjdzie pozytywny
nie widzę Cię na liście do testowania koleżankoto jak ja jestem już jakieś 36 godzin po to mogę od razu usg?
nie widzę Cię na liście do testowania koleżanko
czyli wiem, że nic nie wiemBo nie wiedziała kiedy będzie owu, ale się okazało że chyba wczoraj
Generalnie nie stymulowałam się, nie monitorowałam więc niewiele wiem
poszłabym o krok dalej… widziałam piękne śpioszki na wystawie wczoraj…to jak ja jestem już jakieś 36 godzin po to mogę od razu usg?
poszłabym o krok dalej… widziałam piękne śpioszki na wystawie wczoraj…
Ja nie mam już wcale. Za to jestem wyposażona w 50 sztuk owu Właśnie @ się skończyła więc lada moment będzie testowankoJa w tym cyklu mam jeden test ciążowy i gorące postanowienie, że jak go zużyję wcześniej, to nie kupię następnego aż do planowanego terminu testowania więc będę niż rozporządzać mądrze i poczekam chociaż do 8 dpo
To jesteś w moim zdaniem w "tym lepszym" momencie o ile czekanie na owu mnie jara to czekanie na testowanie mnie denerwujeJa nie mam już wcale. Za to jestem wyposażona w 50 sztuk owu Właśnie @ się skończyła więc lada moment będzie testowanko