reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

☀️ W czerwcu dwie kreski na teście się pojawiają, bo wakacje staraczkom sprzyjają! 🏖

Zrobilam jak tylko otworzyłam 👀 i nie wygląda to dobrze...
Szyjka uniesiona wysoko, wszystko rozpulchnione a śluz gesty, mam wrażenie że nie plodny. Zrobię betę 30.06, bo testy nie są jednoznaczne.
Kurcze ja znowu nic tu nie widzę ale koniecznie musisz zrobić betę bo jeśli rosłaby prawidłowo to kreski powinny ciemnieć to raz a dwa pozytywny test po okresie nie napawa optymizmem... ciekawe

reklama
Dzis cień jest wyraźniejszy, jutro kontrol i zrobie betę, nie wiem sama co bym chciala. Boję się potwierdzenia ciąży, bo cienie... 2 dzień,i boje sie powtórki z cp z prawej.
To w takim razie życzę Ci takiego wyniki na którym Co zależy? Czyli się nie staracie teraz jakoś specjalnie i to byłaby niespodzianka?

Ja jutro rano jeszcze na zakończenie czerwca machnę pinka patykowego. Gdyby coś było będzie mega zdziwienie, bo czuję naprawdę prawie wszystkie objawy przedokresowe. Tylko.migreny jeszcze brakuje🤦

reklama
Do góry