reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

☀️ W czerwcu dwie kreski na teście się pojawiają, bo wakacje staraczkom sprzyjają! 🏖

reklama
Dziewczyny u mnie dopiero teraz śluz rozciągliwy , w środku kawa z mlekiem, na zewnątrz czysto...czekam na jutrzejszy poranek. Pewnie obudzę się już 4.30 👀 🙉🙈
No właśnie ja też miałam zonka w tym cyklu ze śluzem, bo wczoraj był dopiero taki owulacyjny (17 dc przy 24-25 dniowych cyklach). W tym miesiącu nie robiłam za bardzo owulacyjnych, walnęłam w 10 dc jeden i zupełnie biały, w 11 dc już się pojawiła dosyć mocna kreska, więc założyłam, że ok tak jak w poprzednich cyklach będzie (owulak pozytywny w okolicach 10-11 dc). I sama nie wiem, martwię się, że mi się owu przesunęła i te seksy pójdą ma marne xD

No właśnie ja też miałam zonka w tym cyklu ze śluzem, bo wczoraj był dopiero taki owulacyjny (17 dc przy 24-25 dniowych cyklach). W tym miesiącu nie robiłam za bardzo owulacyjnych, walnęłam w 10 dc jeden i zupełnie biały, w 11 dc już się pojawiła dosyć mocna kreska, więc założyłam, że ok tak jak w poprzednich cyklach będzie (owulak pozytywny w okolicach 10-11 dc). I sama nie wiem, martwię się, że mi się owu przesunęła i te seksy pójdą ma marne xD
Ja miałam mokro 9-13 dc, potem wydawało mi się , że mam śluz jakby płodny 16 dc, potem że 23 a teraz patrzę, że może dopiero teraz 🤦 coś czuję, se chyba monitoring się u mnie kłania. Rownie dobrze mogę nie mieć owu, tym bardziej że kp.

Zrobilam jak tylko otworzyłam 👀 i nie wygląda to dobrze...
Szyjka uniesiona wysoko, wszystko rozpulchnione a śluz gesty, mam wrażenie że nie plodny. Zrobię betę 30.06, bo testy nie są jednoznaczne.

Załączniki

• 20220629_062730.jpg
    20220629_062730.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 127
Ostatnia edycja:
Zrobilam jak tylko otworzyłam 👀 i nie wygląda to dobrze...
Szyjka uniesiona wysoko, wszystko rozpulchnione a śluz gesty, mam wrażenie że nie plodny. Zrobię betę 30.06, bo testy nie są jednoznaczne.
Moim zdaniem coś tu jest do sprawdzenia, bo skoro dwa dni pod rząd wychodzą cienie to coś tu nie gra. Powinien chyba być mocny już kolejnego dnia. No albo testy się nierównomiernie wybarwiają, tak też bywa.

Ja dzisiaj zrobiłam jakiegoś starego facella o którym zapomniałam, zgodnie z zakładanym terminem owu 7 lub 8 dpo i cóż za zaskoczenie - biało :D

Załączniki

• 20220629_065018.jpg
    20220629_065018.jpg
    756,7 KB · Wyświetleń: 65
Moim zdaniem coś tu jest do sprawdzenia, bo skoro dwa dni pod rząd wychodzą cienie to coś tu nie gra. Powinien chyba być mocny już kolejnego dnia. No albo testy się nierównomiernie wybarwiają, tak też bywa.

Ja dzisiaj zrobiłam jakiegoś starego facella o którym zapomniałam, zgodnie z zakładanym terminem owu 7 lub 8 dpo i cóż za zaskoczenie - biało :D
8 dpo to baaaaardzo wcześnie, także biel nie dziwi, ale mam tak samo. Rozum mówi nie testuj, a jakiś chochlik: No weź zrób ten test. Siknij, a co Ci szkodzi. 🙈

reklama
Do góry