ForgetMeeNot
Fanka BB :)
No właśnie tez mnie to zastanowiłoSkąd tak wysoki prog?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie tez mnie to zastanowiłoSkąd tak wysoki prog?
Teraz by się przydały testy owulacyjne...Dziewczyny u mnie dopiero teraz śluz rozciągliwy , w środku kawa z mlekiem, na zewnątrz czysto...czekam na jutrzejszy poranek. Pewnie obudzę się już 4.30
No właśnie ja też miałam zonka w tym cyklu ze śluzem, bo wczoraj był dopiero taki owulacyjny (17 dc przy 24-25 dniowych cyklach). W tym miesiącu nie robiłam za bardzo owulacyjnych, walnęłam w 10 dc jeden i zupełnie biały, w 11 dc już się pojawiła dosyć mocna kreska, więc założyłam, że ok tak jak w poprzednich cyklach będzie (owulak pozytywny w okolicach 10-11 dc). I sama nie wiem, martwię się, że mi się owu przesunęła i te seksy pójdą ma marne xDDziewczyny u mnie dopiero teraz śluz rozciągliwy , w środku kawa z mlekiem, na zewnątrz czysto...czekam na jutrzejszy poranek. Pewnie obudzę się już 4.30
Ja miałam mokro 9-13 dc, potem wydawało mi się , że mam śluz jakby płodny 16 dc, potem że 23 a teraz patrzę, że może dopiero teraz coś czuję, se chyba monitoring się u mnie kłania. Rownie dobrze mogę nie mieć owu, tym bardziej że kp.No właśnie ja też miałam zonka w tym cyklu ze śluzem, bo wczoraj był dopiero taki owulacyjny (17 dc przy 24-25 dniowych cyklach). W tym miesiącu nie robiłam za bardzo owulacyjnych, walnęłam w 10 dc jeden i zupełnie biały, w 11 dc już się pojawiła dosyć mocna kreska, więc założyłam, że ok tak jak w poprzednich cyklach będzie (owulak pozytywny w okolicach 10-11 dc). I sama nie wiem, martwię się, że mi się owu przesunęła i te seksy pójdą ma marne xD
Moim zdaniem coś tu jest do sprawdzenia, bo skoro dwa dni pod rząd wychodzą cienie to coś tu nie gra. Powinien chyba być mocny już kolejnego dnia. No albo testy się nierównomiernie wybarwiają, tak też bywa.Zrobilam jak tylko otworzyłam i nie wygląda to dobrze...
Szyjka uniesiona wysoko, wszystko rozpulchnione a śluz gesty, mam wrażenie że nie plodny. Zrobię betę 30.06, bo testy nie są jednoznaczne.
8 dpo to baaaaardzo wcześnie, także biel nie dziwi, ale mam tak samo. Rozum mówi nie testuj, a jakiś chochlik: No weź zrób ten test. Siknij, a co Ci szkodzi.Moim zdaniem coś tu jest do sprawdzenia, bo skoro dwa dni pod rząd wychodzą cienie to coś tu nie gra. Powinien chyba być mocny już kolejnego dnia. No albo testy się nierównomiernie wybarwiają, tak też bywa.
Ja dzisiaj zrobiłam jakiegoś starego facella o którym zapomniałam, zgodnie z zakładanym terminem owu 7 lub 8 dpo i cóż za zaskoczenie - biało
Hmmmm…. Tu bardzo wyraźnie coś się przebija kciukiZrobilam jak tylko otworzyłam i nie wygląda to dobrze...
Szyjka uniesiona wysoko, wszystko rozpulchnione a śluz gesty, mam wrażenie że nie plodny. Zrobię betę 30.06, bo testy nie są jednoznaczne.
Dzis cień jest wyraźniejszy, jutro kontrol i zrobie betę, nie wiem sama co bym chciala. Boję się potwierdzenia ciąży, bo cienie... 2 dzień,i boje sie powtórki z cp z prawej.Hmmmm…. Tu bardzo wyraźnie coś się przebija kciuki