reklama
mag80
Fanka BB :)
Ja mała ubieram tylko w pajacyk.A jesli chodzi o dobrą pościel to polecam Feretti.Naprawde rewelacja.Ma wypełnienie, które sprawia,że maluch kiedy jest ciepło się nie przegrzewa i kiedy jest chłodniej nie zmarznie.Pozatym możesz ją spokojnie prać i nic się nie dzieje - kołderka się nie zbija ani nie traci kształtu.Do tego jest też podusia.Oczywiście całkowicioe płaska.Bardziej po to,żeby główka sie nie pociła.Ja sprawdziłam i mogę polecać z czystym sumieniem
elżbieta79
mama Paulinki i Majeczki
Paulinka śpi w body z krótkim rękawkiem i śpiochach. Mamy pościel feretti - polecam.
MSTRUGALA4
Zaangażowana w BB
witam. maja spi w body z krotkim rekawkiem a na to pajac. i spi pod kolderka:-) wstaje ciepla ale nie zgrzana.taka w sam raz:-) w ciagu dnia temp. w pokoju ok 20-21C. do spania kaloryfery zupelnie zakrecone wiec temp. wtedy wynosi jakies 18-19C.
Ostatnia edycja:
Mój synek śpi róznie: raz w pajacu, raz w body z długim rekawem i półśpiochy- ogolnie róznie co sie pod ręke nawinie. Odnośnie przykrycia to śpi pod kocykiem bawełnianym, albo specjalnym ekologicznym. W pokoju jest temp. 20-23stopnie i nie marznie. Czasami ma rąckzi zimne, ale poza tym cieplutki
możecie mi podać namiary na tę pościel Feretti? skoro tak mówicie to warto spróbować bo nie chciałabym ubierać go na noc na cebulkę to musi być niewygodne. nie muwię o maluchach do 3mies ale mój już jest duży!! ma prawie 10 miesięcy!!
elżbieta79
mama Paulinki i Majeczki
Myślę że ta pościel jest dostępna w większości sklepów z artykułami dziecięcymi. Ja przynajmiej kupiłam w takim sklepie. Cały zestaw (kołderka poduszeczka i ochraniacz do łóżeczka + poszewki) kosztował ok 250 zł. W internecie też jest dostępna. Strona www.feretti.pl (jest tu spis sklepów w których jest dostępna posciel feretti w każdym województwie)
Ostatnia edycja:
e-stera
Fan(ka)
Ja też jestem zadowolona z tej poscieli-Oli pod nia śpii nigdy się nie spocił ani nie zmarzł........................jak jest przykryty......bo ciągle się rozkrywa hehehe
reklama
e-stera
Fan(ka)
Mój w śpiworku nie chciał nigdy spać.raż włożyłam to musiałam szybko wyciągać bo się darł jak opętany.Rożek i otulaczek po urodzeniu tez nie był dla niEgo ............ciagl wyciągaŁ TE SWOJE ŁAPKI