reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Usypianie naszych kochanych misiakow

Ponieważ Kuba znów pije z butelki to usypia na niej tylko ja mu przed snem daje wodę bo jemu wszystko jedno co w butelce chce sobie tylko possać:cool2: A u nas spanie nocne wróciło do normy Przyczyna problemów okazała się tak banalna że szek Małemu było za gorąco pod kołdrą wystarczyło go przykryć kocem i mamy mniej pobudek Ciekawe czy to chwilowa poprawa:happy:

reklama
Anihira i jak? zmiana na stałe czy tymczasowa??

Ja z dnia na dzien Piotrka coraz bardziej rozbieram do spania..Dzis najpierw spał w krótkim rekawku i spodenkach bez stópek...A skonczyło sie na samych bodziakach...I spał !!! 3 godziny bez przerwy...Jak go przykryłam to za 15 minut juz jęczał...U nas w domu jest 25 stopni i nie wiem cholera czy nie za zimno mu...stópki ma ciepłe całą noc a to taka częśc ciała która pierwsza sie robi chłodna...no i nadal ma katarek...Nie wiem co robić ale najwidoczniej tak mu dobrze...dziś spał do 8:30 - to taka piękna godzina na wstawanie :-D ;-)

U Karolki w pokoju też jest około 20 stopni :tak: Śpi w pajacu, kocyk zawsze obok :eek:
Karoli się ostatnio pozajączkowało, śpi do 9.30, zasypia normalnie około 20.30, ale w nocy sobie robi godzinną przerwę :sorry: na szczęście sama się sobą zajmuje, nie płacze, no ale czuwam dopóki nie zaśnie:confused2:

U nas w domu jest dość chłodno, bo około 18 stopni. Julka śpi w pajacu, pod kołderką, raczej się nie rozkopuje i jest ok.
25 stopni to dla mnie skwar ;-) Należymy raczej do tych zimnolubnych stworzeń :-)

A mi sie wydaje że jest zimno...właśnie w polarze siedze...Zmarzluch jestem i juz....;-)
No to bede młodego ubierać lżej...może sie uda

Madzia u nas w starych blokach nie ma możliwości przykręcenia kaloryferów...jak z 5 dam na 4 to są zimne :-D Jak my wychodzimy gdzies i musze małego ubrać to albo otwieram balkon albo robie to na klatce na której swoją drogą też jest ciepło....Inaczej by sie zgrzał i to strasznie tym bardziej że on ryczy przy ubieraniu....
dzięki za pomoc...:-)

u nas cieplutko w pokoju..ok 23-25 st i młody śpi w bodziaku...przykryty kołderką i jest ok...w pajacu jak go raz polożyłam to mokrutki wstał...

a poza tym mamy sukces Młody zasypia sam...cycuś kołysanki i spanko..a w dzień...kładzie sie na podusi...przytula sie do pzytulaczka i zasypia :tak::-)

reklama
Do góry