reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG

Izabelka, świetnie Cię rozumiem, też padam po pracy ale też chcę chodzić do pracy, w domu siedziałabym sama i strasznie by mi się dłużyło, a tak to zawsze szybciej czas leci i moja banda dzieciaków ;D jest taka kochana jak jestem w ciąży ::) Bo tak normalnie to czsem prawdziwa z nich banda >:D A teraz dla mnie jak :angel:
Zaszalej i kup stół i krzesa, super są, też ogladalam, ale moja kuchnia jest malutka, a poza tym już urządzona :)
Też mam zamiar odpocząć w weekend :) Będę leżeć brzuchem do góry i liczyć kopniaczki mojej córci ;D :)
Abi, gratuluję synka!!! Wklejaj fotki!!!
Pozdrawiam wszystkie mamusie!!!!

reklama
Dziewczyny gdybym nie miala Oskara to chyba bym sama oszalala w domu .
A tak to przy malym nie ma mowy o nudzeniu :)
zreszta niedlugo same sie przekonacie :)
pozdrawiam mamusie i brzusie .

Hej Mamusie:)
Dawno mnie tu nie było, Abi, Dzioobek gratulacje:)
Karolla pisałaś jakis czas temu o USG 3D u NAszej doktor,faktycznie tak jest, że jedno takie badanie jest w ramach wizyt??
Jak tam Twoje samopoczucie bo mi te upały dały troche w kość a dokładnie w nózki:(
POzdrowionka

Witaj Puma!!
Moja koleżanka miała w ciąży jedno badanie 3 D w doktor w ramach wizyty
jako dodatek do comiesiecznych wizyt wiec tez po cichu na to licze
zapytam 23.09 o 3D co i jak!!
Ja juz chce zimna nóżki ok ale w ogóle źle się czułam przez te upały
mękka straszna :(
Pozdrowionka

reklama
Do góry