reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG

reklama
Hej! Byłam dzis z mężem na USG, al jak mówił mi na początku ciąży lekarz u mnie nie bedzie widac czy chłopczyk czy dziewczynka az do konca ciąży- wiec chcąc nie chcac bedziemy mieli niespodziankę :) Mąż miał taka minę jak widział maleństwo :D a po wizycie mówi do mnie: i raczki widziałem, a jak nóżkami wymachiwał!!!a jeki kregosłup duzy ma!!szok! :D:D ciesze sie ze był ze mna, ale szkoda tez troszke ze nie wiemy jaka płec :)

Mój mąż też bardzo przeżywał USG fajni są ci nasi faceci :laugh:. A moje maleństwo waży 380g ale nie udało sie go zmierzyc. Pozdrawiam pa

Karolla byłoby super zobaczyc dzieciaczki w 3D, ciekawa jestem co doktor powie Ci na to:) Uhhh znowu goraco, marzę już o jesieni:):)
Pozdrowionka dla wszystkich mamuś :) :)

reklama
Do góry