reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG

Karolla oczywiscie,że o takiej jesieni, zawsze wtedy robi mi się jakoś tak sentymentalnie i romantycznie :):) Jeszcze tylko 9 dni i wyruszamy zobaczyć pociechy :):) Hi hi hi znowu zaczyna się odliczanie :D

reklama
U mnie wreszcie pada, ale sloneczka nie widac ciemniutko i zimniutko troszke ochlone od tych upalow.Pozdrawiam mamusie i ich sliczne brzusie

Uwielbiam takie dni jak dzisiaj, piękna jesień jak 9 lat tamu ;). Właśnie 9 lat temu 13 warześnia poznałam mojego męża...

Abi, wszystkiego najlepszego!!!!!!

Nie miałam dziś USG 3D boo... głowica padła :( Termin wstępny na 27, a tak się nastawiłam na dziś :mad: :mad: :mad:

Oj Kasiu, pewnie jesteś rozczarowana. Szkoda, że ta głowica padła. Ale już neidługo zobaczysz swoją coreczkę

ach ta złosliwość przedmiotów martwych , gdyby one wiedziały jak my czekamy by zobaczyć kruszynki ;)

reklama
Do góry