reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG

ABI!

Serdeczne gratulacje z powodu synusia. :laugh:
Co do wyboru imienia to napewno wkrótce się zdecydujecie.
Jak tam postępy w poszukiwaniu mieszkanka?
Ja 22 idę na usg , ale też na zwykłe, choć perspektywa zobaczenia mojego maleństwa w 3D jest bardzo kusząca.

Pozdrawiam wszystkie mamusie i dużo zdrówka życzę.

Padiqq

reklama
Padiqq my zamierzamy zrobić usg 3d w 32 tyg. teraz miałam kilka ujęć 3d gratisowo, ale  u maleństwa nie widać jeszcze dokładnych rysów poprosze mojego męża żeby wstawił zdjęcia z 3d i ocenisz jak widać maleństwo. Myślę że w 32 tyg będą bardziej wyraźne.  Pozdrawiam pa.

Abi my rowniez nie mozemy sie zdecydowac na imie dla corci, ale mamy jeszcze duzo czasu i trzeba na spokojnie cos wymyslic.Pozdrawiam mamusie i ich sliczne brzusie :) :) :)

Abi gratulacje synka! :)
Nareszcie weekend :) :) :) nie myślałam że będzie tak męcząco. Troszkę narzekam, ale chcę chodzić do pracy...może jak bym miała się kim opiekować to by bylo inaczej-jak Ty Dzioobek :) Najgorsze jest to latanie po gabinetach...ale nie mam swojego, więc cuż...
Ale teraz sobie odpocznę i będzie cool.
pozdrowionka

Hi hi mam zamiar :) taka super pogoda że może namówię mężulka na wypad nad morze :) mieliśmy jechać do IKEI kupić stół i krzesła-są za 400zł!!!!!!!! ale przypomniało nam się że nie mamy kupionego węgla. No i nie wiem na co się zdecydujemy...
bo z tym stołem do kuchni to okazja superancka-taki komplet kosztuje około 500(stół) i ze 150 za krzesło czyli +600 to jakieś 1100. Nie jest super gatunkowo, ale stoi ;D jeszcze nie mamy mieszkanka ale coś by już było :)

Izabelk, chyba wiem, o który komplet Ci chodzi. Jęsli tak, to my kuoiliśmy go ponad rok temu i działa jak złoto.
Polecam, można go tylko polakierować

reklama
Jak dobrze ze niektore z nas maja juz dzieci to przynajmniej,moze kiedys podsuna nam jakies pomysly min. na zabawy.
Izabelka udanych zakupow.
Abi chyba jeszcze nie mialam okazji Ci pogratulowac.GRATULACJE!!!

Do góry