reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG

ABI!

Serdeczne gratulacje z powodu synusia. :laugh:
Co do wyboru imienia to napewno wkrótce się zdecydujecie.
Jak tam postępy w poszukiwaniu mieszkanka?
Ja 22 idę na usg , ale też na zwykłe, choć perspektywa zobaczenia mojego maleństwa w 3D jest bardzo kusząca.

Pozdrawiam wszystkie mamusie i dużo zdrówka życzę.

Padiqq

reklama
Padiqq my zamierzamy zrobić usg 3d w 32 tyg. teraz miałam kilka ujęć 3d gratisowo, ale  u maleństwa nie widać jeszcze dokładnych rysów poprosze mojego męża żeby wstawił zdjęcia z 3d i ocenisz jak widać maleństwo. Myślę że w 32 tyg będą bardziej wyraźne.  Pozdrawiam pa.

Abi my rowniez nie mozemy sie zdecydowac na imie dla corci, ale mamy jeszcze duzo czasu i trzeba na spokojnie cos wymyslic.Pozdrawiam mamusie i ich sliczne brzusie :) :) :)

Abi gratulacje synka! :)
Nareszcie weekend :) :) :) nie myślałam że będzie tak męcząco. Troszkę narzekam, ale chcę chodzić do pracy...może jak bym miała się kim opiekować to by bylo inaczej-jak Ty Dzioobek :) Najgorsze jest to latanie po gabinetach...ale nie mam swojego, więc cuż...
Ale teraz sobie odpocznę i będzie cool.
pozdrowionka

Hi hi mam zamiar :) taka super pogoda że może namówię mężulka na wypad nad morze :) mieliśmy jechać do IKEI kupić stół i krzesła-są za 400zł!!!!!!!! ale przypomniało nam się że nie mamy kupionego węgla. No i nie wiem na co się zdecydujemy...
bo z tym stołem do kuchni to okazja superancka-taki komplet kosztuje około 500(stół) i ze 150 za krzesło czyli +600 to jakieś 1100. Nie jest super gatunkowo, ale stoi ;D jeszcze nie mamy mieszkanka ale coś by już było :)

Izabelk, chyba wiem, o który komplet Ci chodzi. Jęsli tak, to my kuoiliśmy go ponad rok temu i działa jak złoto.
Polecam, można go tylko polakierować

reklama
Jak dobrze ze niektore z nas maja juz dzieci to przynajmniej,moze kiedys podsuna nam jakies pomysly min. na zabawy.
Izabelka udanych zakupow.
Abi chyba jeszcze nie mialam okazji Ci pogratulowac.GRATULACJE!!!

Do góry