reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

USG

Dziewczyny dziekuję Wam bardzo :):)
Karollcia doktor już go nie mierzyła,coś nie bardzo sie miescił w USG :) Okłamałam Was przez przypadek,on waży 190 gr :):)Słuchalismy tez bicia jego( zaznaczam JEGO ale to fajne) serduszka,nieźle sobie poczyna:)
Co do testu potrójnego,dobrze,że robiła w Nova Medical bo doktor musiała wziąc moje wyniki i wrzuci je na kompa i dopiero wtedy będzie wiedziała co i jak ale z USG wynika,że wszystko ok.
Jejku dziewczyny nie macie pojęcia jak się ciesze:D:D
Karolla teraz z niecierpliwością czekam na Twoją wizytę,ciekawe jak tam w Twoim brzusiu poczyna sobie kruszynka:):)
Pozdrowionka papapa

reklama
No to Pumus masz już kawał chłopaka w sobie hi hi super alez sie cieszę !!
Pozdrowionka i całuski dla małego!!!
W piatek dam znac jak bede po wizycie czyli ok 20.00
jeszcze tylko 48 godz :D

Puma, gratuluję syneczka!!! Ale fajnie!!
dziewczyny, może w zimie nie będą nam upały dokuczać, ale w czym będziemy chodzić?? Ja to się w soją kurtkę zimową nie mam szans najmniejszych zapiąć! Wlaśnie dziś to odkrylam, nawet w skórzaną kurtkę już się nie zapinam :-[ hehe, pozostaje mi kurtka męża (tylko, że on jest szczupły) albo ...koc ;D

;D ;D ;D ja w swoja zimowa tez sie nie zmieszcze, a moj maz tez jest szczuply wiec kicha... zapoczatkujemy nowa mode koce i tyle.Buziaki

Pewnie, koce w kratę.
Wiecie, że zupełnie przypadkiem, w ciuchlandzie znalazłam b. fajną kurtkę na zimę.
Wełniana, do kolan, na suwak (guziki nie będą się rozjeżdzały na brzuszku), i z takimi fajnymi cięciami (nie będę wyglądać jak bania). Kosztowała całe 20 zł, natomiast upranie już 25.
Może trzeba wyruszyć na łowy do ciuchlandów

Sylwia, dobry pomysł z ciuchlandem. ale koce w kratkę też niegłupi pomysł :) ;) ;D
Bunia, zima ma być zimą stulecia wg prognozy gorali :( może się nie sprawdzi ;)

Ja na szczęście mam kurtkę po szwagierce biały puchowy płaszczyk tylko ten kolor to zaraz bedzie czarny wiec i tak bede musiała cos zastepczego znaleźć :(

reklama
No proszę, czyżby zima stulecia?
Gdy ja się urodziłam, było - 30 stopni C. Historia podobno lubi się powtazać.
Damy radę dziewczyny.

Do góry