reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

USG

reklama
Tak ,wierze Ci bo ja jak narazie tego jeszcze nie odczulam i wcale za tym nie tesknie.
Ale pociesz sie,ze jeszcze moze tylko kilka dni i ciepla mina :)ale za to pozniej jak nam bedzie ciezko bo bedziemy mialy nie dosc ze duze brzuszki ale jeszcze sterte ciuchow na sobie.

Ale powiem Ci ze cieszę się że bede w zaawansowanej ciąży zimą
bo upały są chyba gorsze i poza tym nie bede patrzec zazdrosnym okiem na dziewczyny
co mogą odsłaniać ciała a ja z brzuszkiem już nie bardzo :D wszyscy już bedą chodzić opatuleni!!!

Ja rowniez mysle, ze zima nam bedzie latwiej, bo w te upaly z takim wielkim brzuchem... moja bratowa przezywala katorgie, ale czego sie nie robi dla dzidzi jak by trzeba bylo to i my bysmy wytrwaly. Ja mam taki plus, ze mieszkam w starym murowanym domu i nawet jak jest upal to w mojim domku jest chlodno. Pozdrawiam mamusie i ioch brzusie :)

U mnie sniegow raczej nie ma,ale mam nadzieje,ze i u Was tez nie bedzie,oby nie bylo problemu z dojechaniem do szpitala na czas.
Narazie Was zegnam bo musze przygotowac obiadek dla mojego meza,niedlugo wraca z pracy.Pa

Hello :)
Dziewczyny juhu będę miała synka:):):):) Juz po wizycie a szkoda bo tak fajnie oglądało się moje maleństwo,kawał z niego chłopa waży juz 150 gram :):) Ehhh jestem taka szczęśliwa,że aż pisać nie mogę:)
Pozdrawiam cieplutko

P.S KArolla jeszcze tylko 2 dni,trzymamza Was kciuki :)

A ja siedze jak na szpilakch i czekam na Twoje relacje!!
Ależ sie ciesze że wszystko dobrze!!
Puma powiedź czy doktor odczytała sobie Twoje wyniki krwi tego testu potrójnego??

Gratuluję synusia!!!!!!!!!!!!!!!

Pumko jak ochłoniesz to zdaj mi relacje jestem ciekawa ile cm ma Twój Synuś (już mogę tak pisać ;))
Ja zaraz po pracy jadę z meżem do mama i ja na grunwaldzkiej popatrzec na mebelki i wózki
po wczorajszych krzykach i niecenzuralnych słowach podczas meczu obiecał ze dzisiaj jedziemy popatrzec
na rzeczy dla dzidzi!!

Jeszcze raz gratuluję Tobie i Twojemu mężowi synka!!!

Puma gratuluje synusia ciesze sie ze wszystko oki. Ja juz sie nie moge doczekac usg, a to moze dopiero za 2 tygodnie.POzdrawiam

reklama
Puma gratulacje :)
Jak tak czytam wasze wypoweidzi to wam zazdroszcze ze juz wiecie :)
My postanowilismy ze nie chcemy wiedizec ale ciekawosc mnie zzera :)
Ja czuje ze to bedzie synus wszyscy na okolo mowia ze corcia :) a lekarz milczy po tym jak moj maz na pierwszej wspolnej czyli ogolnie drugiej wizycie mu od drzwi zapowiedizxal ze nie chcemy znac plci :)
Puma jeszcze raz gratuluje :)

Do góry