reklama
L
lwica
Gość
Tak ,wierze Ci bo ja jak narazie tego jeszcze nie odczulam i wcale za tym nie tesknie.
Ale pociesz sie,ze jeszcze moze tylko kilka dni i ciepla mina ale za to pozniej jak nam bedzie ciezko bo bedziemy mialy nie dosc ze duze brzuszki ale jeszcze sterte ciuchow na sobie.
Ale pociesz sie,ze jeszcze moze tylko kilka dni i ciepla mina ale za to pozniej jak nam bedzie ciezko bo bedziemy mialy nie dosc ze duze brzuszki ale jeszcze sterte ciuchow na sobie.
Ale powiem Ci ze cieszę się że bede w zaawansowanej ciąży zimą
bo upały są chyba gorsze i poza tym nie bede patrzec zazdrosnym okiem na dziewczyny
co mogą odsłaniać ciała a ja z brzuszkiem już nie bardzo wszyscy już bedą chodzić opatuleni!!!
bo upały są chyba gorsze i poza tym nie bede patrzec zazdrosnym okiem na dziewczyny
co mogą odsłaniać ciała a ja z brzuszkiem już nie bardzo wszyscy już bedą chodzić opatuleni!!!
Ja rowniez mysle, ze zima nam bedzie latwiej, bo w te upaly z takim wielkim brzuchem... moja bratowa przezywala katorgie, ale czego sie nie robi dla dzidzi jak by trzeba bylo to i my bysmy wytrwaly. Ja mam taki plus, ze mieszkam w starym murowanym domu i nawet jak jest upal to w mojim domku jest chlodno. Pozdrawiam mamusie i ioch brzusie
L
lwica
Gość
U mnie sniegow raczej nie ma,ale mam nadzieje,ze i u Was tez nie bedzie,oby nie bylo problemu z dojechaniem do szpitala na czas.
Narazie Was zegnam bo musze przygotowac obiadek dla mojego meza,niedlugo wraca z pracy.Pa
Narazie Was zegnam bo musze przygotowac obiadek dla mojego meza,niedlugo wraca z pracy.Pa
Hello
Dziewczyny juhu będę miała synka Juz po wizycie a szkoda bo tak fajnie oglądało się moje maleństwo,kawał z niego chłopa waży juz 150 gram Ehhh jestem taka szczęśliwa,że aż pisać nie mogę
Pozdrawiam cieplutko
P.S KArolla jeszcze tylko 2 dni,trzymamza Was kciuki
Dziewczyny juhu będę miała synka Juz po wizycie a szkoda bo tak fajnie oglądało się moje maleństwo,kawał z niego chłopa waży juz 150 gram Ehhh jestem taka szczęśliwa,że aż pisać nie mogę
Pozdrawiam cieplutko
P.S KArolla jeszcze tylko 2 dni,trzymamza Was kciuki
Pumko jak ochłoniesz to zdaj mi relacje jestem ciekawa ile cm ma Twój Synuś (już mogę tak pisać )
Ja zaraz po pracy jadę z meżem do mama i ja na grunwaldzkiej popatrzec na mebelki i wózki
po wczorajszych krzykach i niecenzuralnych słowach podczas meczu obiecał ze dzisiaj jedziemy popatrzec
na rzeczy dla dzidzi!!
Jeszcze raz gratuluję Tobie i Twojemu mężowi synka!!!
Ja zaraz po pracy jadę z meżem do mama i ja na grunwaldzkiej popatrzec na mebelki i wózki
po wczorajszych krzykach i niecenzuralnych słowach podczas meczu obiecał ze dzisiaj jedziemy popatrzec
na rzeczy dla dzidzi!!
Jeszcze raz gratuluję Tobie i Twojemu mężowi synka!!!
reklama
DziOObek
Styczniowe mamy'06
Puma gratulacje
Jak tak czytam wasze wypoweidzi to wam zazdroszcze ze juz wiecie
My postanowilismy ze nie chcemy wiedizec ale ciekawosc mnie zzera
Ja czuje ze to bedzie synus wszyscy na okolo mowia ze corcia a lekarz milczy po tym jak moj maz na pierwszej wspolnej czyli ogolnie drugiej wizycie mu od drzwi zapowiedizxal ze nie chcemy znac plci
Puma jeszcze raz gratuluje
Jak tak czytam wasze wypoweidzi to wam zazdroszcze ze juz wiecie
My postanowilismy ze nie chcemy wiedizec ale ciekawosc mnie zzera
Ja czuje ze to bedzie synus wszyscy na okolo mowia ze corcia a lekarz milczy po tym jak moj maz na pierwszej wspolnej czyli ogolnie drugiej wizycie mu od drzwi zapowiedizxal ze nie chcemy znac plci
Puma jeszcze raz gratuluje
Podziel się: