reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

USG

Sylwia duzy dzieciaczek to prawda ale i ja wysoka 170 i maz rowniez do najnizszych nie nalezy a druga sprawa to moja ciaza prawie o 3 tyg starsza :) i 4 tygodnie dodac to prawie 2 miesiace juz :) napewno Twoja dzidizia tez juz urosla od ostatniego czasu :)

reklama
DziOObku, mam nadzieję, już nie mogę się doczekać poniedziałku.Martwię się tylko czy wszyzstko u niej w porządku, bo jakoś się nie "odzywa"

Sylwia nie martw sie bo to wszystko odbija sie na dzidzi przy pierwszej ciazy zawsze ruchy sa pozniej a Ty masz dopieor 18 tydzien napewno dzidiza niedlugo sie odezwie :)

Hej dziewczynki :)
Uhhh przez cały dzien mnie nie było a tu tyle napisane:):) Fajnie macie,że wizyta u gina dopiero przed Wami,ja dopiero teraz 21 września ale co tam ważne,że synek kopie i daje się we znaki codziennie:)

Karolla gdzie wynalazłaś ten basen bo ja też chciałabym od września zacząć pływac,na konie już nie powinnam wsiadać więc zostają mi treningi z ziemi ale to nie to,musze się poruszać. CZekam na jutrzejsze wiadomości, zostało już tylko chwilkę i zobaczysz dzidziusia:):)

Pozdrowionka dla wszystkich mamuś i brzuszków:):)

Puma basen który ma na myśli jest w dworze oliwskim nowiutki i naprawde ładny chcę teraz w niedzielę sie wybrać
nie jest on tani kosztuje 50-60 zl za wejscie ale wtedy korzystasz ze wszystkiego spa, siłownia, sauna itp.
Już dzisiaj bede u Pani doktor i zobacze kruszynke i moze sie dowiem co za bajbus siedzi u mnie kurcze martwie sie tylko że
przez ten dzisiejszy koncert Jarra bede mieć problemy z dojazdem bo od 14.00 ma byc paraliz komunikacyjny w naszym pięknym mieście!!
A Puma wiesz ze nie mają jeszcze moich wyników na test potrójny pani powiedziała mi ze beda we wtorek bo nie ma profesoea który może je opisać
super jak byłam na pobraniu  to mówiono że beda na piątek co innego mówią co innego robią  >:D dzwoniłam do doktor i ta mi powiedziała
że mam przyjść bez wyników a jak odbiore to zadzwonie i jej powiem bo mam z interpretacją wiec od razu bedzie wiadomo!!
No zobaczymy jeszcze 8.5 godz do wizyty ;D

Hello :)
Karolla nie martw się ja tez jak robiłam grupę krwi moja i męża to nie zdążyłam z wynikami i potem dzwoniłam do doktor.Chyba nie mogę się doczekać Twojej wizyty tak samo jak Ty :):) Mam do Ciebie prośbę,jak będziesz u doktor mogłabyś się zapytać czy morfologia i mocz mają być na każdą wizytę bo teraz nie dała mi żadnego skierowania i nie wiem czy zapomniała czy mam nie robić tym bardziej,że krew coraz gorsza:(
Uhhh KArolla może jakimiś bocznymi uliczkami dacie radę dojechać tylko do Wrzeszcza,napewno będzie dobrze trzymam kciuki i czekam na info o dzidziusiu :):)

Wiesz co Puma wyniki morfologii chyba nie muszą być na każdą wizyte bo ja teraz idę bez wyników nie dostałam skierowania po ostatniej wizycie
wiec chyba doktor nie widzi takiej konieczności może teraz mi da czyli co 2 m-ce bedziemy robić
ale mogę zapytać jeśli się martwisz!!
Z tym dojazdem to martwie sie tylko o to że jadę po babcię do brzeźna a potem do doktor tylko nie wiem czy z pracy do domku się dostanę bo musze przez centrum przejechac ach narobili z tym koncertem kłopotów :(

reklama
hej!

odebrałam dzis wyniki i strasznie mi morfologia spadla:( Gin się zmartwi. macie jakieś domowe sposoby na poprawę krwi? Co jeść i pić? pozdrawiam!!

Do góry