reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

USG

Hmm z tymi humorkami to najlepiej zapytać małżonków mój narzeka że się denerwuje z byle powodu
ale szczerze to chyba na początku miałam gorsze samopoczucie gdyż moja ciąża to typowo książkowy wzorzec wszystkie objawy i dolegliwości mialam niestety !!!
Ale dzisiaj pierwszy raz mi kostki napuchły strasznie aż mnie nóżki bolały :( u nas dzisiaj była duchota 26 stopni mam
nadzieje że jutro bedzie już chlodniej... proszę o zmiane pogody na wybrzeżu!!!

reklama
wykapac nas wykapano i nie tylko plecki:)))

ale jeszcze ten mecz musi sie skonczyc... a co do humorkow ponoc jestem bardzo marudna jak jestem zmeczona a nie moge sie polozyc...
no i nie mozna mnie budzic do 10:)

dzidzia spoczywa w lozeczku i zajada winogronki a tata obok czekoladki
ciekawe jak to odbija sie w kg nie tylko u mamusi:)

Dziewczyny przeżyłyscie ten mecz??:):) Tak sobie czytam Wasze posty,oni sa wszyscy tacy sami,mój wczoraj jakby na sprężynce skakał po kanapie,syczał jak coś im nie wychodziło,co za odgłosy adzisiaj cały oburzony,że polacy znowu dali ciała,co za wymysł dziwny Ci faceci hi hi hi:):):) Kiedy wymyślą coś dla kobiet żebysmy mogły tak okupować tv pół wieczoru :):)
Pozdrowionka dla Was i brzusiów
P.S Karolla chyba dzisiaj znowu upały dadzą nam w kość (a raczej w kostki) :):)

Puma mój mąż dzisiaj nawet nie chciał słuchać w tvn24 wiadomości sportowych hi hi taki jest zły :D
Ci faceci są jak dzieci!!
A Ty dzisiaj masz swój dzien ale ci zazdroszczę zobaczysz jak ładnie doktor ma wyremontowany gabinet wygląda super
była tydzień temu ze szwagierką - pilnowałam w poczekalni jej 2 miesięcznego synka i naprawde gabinet rewelka!!
Zazdroszcze Ci ja poczekam jeszcze 2 dni i mam nadzieję ze się doczekam!!

Kiedy bedzie u nas chłodniej wczoraj pierwszy raz napuchły mi kostki i bolały okropnie makabra!!
Dobrze ze niedługo bedzie jesień :D
Pozdrowionka

hej, dobrze, że już po meczu ;) ja zasnęłam na dogrywce, tatulek dzidziolka nawet pokrzyczeć sobie nie mógl ;)
ja też mam lepszy humor. wczoraj kupiłam sobie czarne wizytowe spodnie ciążowe i torebkę- w końcu wracam do pracy i zupełnie mi się humor poprawił ;D A dzidzia dostała pierwsze śpioszki od mamusi i kaftanik od tatusia ;D nie mogliśmy się oprzeć ;) Pozdrawiam i życzę miłego dnia, ja dziś idę do dentysty, brrr.... :mad:
Gdzie to słońce? zaczynam zazdrościć upałów, u nas ciągle pada...

Kasiu słońce świeci w Gdańsku i to mocno ja już naprawde chce ochłodzenia!!
Widzę ze szał zakupów też sie zaczął u mnie już dwie szufladki pełne, część kupiłam część dostałam
wszystko takie słodkie!!!
Pozdrowionka

Jak ja sie cieszę że mój nie jest fanem piłki ;D on okupował kompa a ja telewizor. Za ścianą zebrał się tłum facetow i tak wiedziałam jaki byl wynik ;D Tak się darli ;D ;D ;D

reklama
Zazdroszcze Wam ladnej pogody,u mnie leje od rana i wogole tego roku nie bylo lata no ale coz sama wybralam Londyn,moze kupie ksiazke o cieplych krajach i wtedy poczuje sie lepiej ha,ha,ha.
Ja ogladalam mecz razem z mezem i kilkoma znajomymi,ale tylko mnie zdenerwowali bo liczylam,ze im sie uda.ZLUDNE NADZIEJE.

Do góry