reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

USG

Dzieki karolla :)
Bardzo dobra godzina akurat bedzie po kapaniu jak nie usnie to bedziemy ciac :)bo drapie juz jak panienka z tipsami:)
A top gear to rowniez ulubiony mojego meza oraz ten 2 5th gear czy jak go tam zwia:0 a ja tvn style lubie ogladac tylko klub mlodej mamy i narodziny:)

reklama
Dzioobek to tak samo jak u mnie dla mojego meza moze istniec tylko tvn turbo,chociaz jak wszedzie tam tez powtorki wiec mniej oglada. Ja rowniez ogladam klub mlodej mamy i narodziny. POzdrrawiam buziaki :) :) :)

hej!

Mój mężulek właśnie w ekspresowym tempie zażywa kąpieli bo zaraz zaczyna się mecz. Ciekawe czy zdąży się ogolić?? Bo tak się sklada, że wcześniej ja przez jakąś godzinkę okupowałam łazienkę ::) - zachciało mi się maseczki i zabiegów pielęgnacyjnych, a mego mężusia pewnie skręcało z obawy, że nie wyrobi się przed meczem,ale bał się w ogóle cokolwiek powiedzieć, żeby nie zdenerwować swej kochanej ciężarnej małżonki, hehe, czyli mnie ;D ;D ;D A ja się czaem złośliwa robię w tej ciąży >:D >:D >:D co ja zrobię, że pilki nie lubię?? 8) ;D miłego wieczoru, myt z dzidziolkiem z braku drugiego tv jesteśmy skazani na ogląśdanie meczu lub sen, ale spać coś nam się nie chce. może choć uda się tatulkowi podpić trochę piwa ;) cos bardzo mamy w ciąży ochotę na małe piwko i podkradamy łyczka, bo tatulek dzidziolka więcej nam nie pozwala (słusznie, niestety :mad:) ;) pozdrawiam!!!

Kasiu ja właśnie siedzę z mężem na kanapie i muszę wysłuchiwać jego komentarzy na temat meczu dobrze że mogę się łączyc z BB jak bym chciała mieć córeczkę co z mamusią spędzi wieczór kiedy tylko piłka nam pozostaje!!!

Mój małżonek przygotował kąpiel o 19.30 hi hi by miec pewność że sie wyrobi :D
spryciarz jeden!!

Buziaczki dla wszystkich przeciwniczek piłki nożnej!!!!!!!!!!

a moj w 30 minut umyl w ekspresowym tempie podlogi:) i teraz nie wolno chodzic po nich!!!
wszystko abym tylko mecz obejrzec,.. teraz nie wolno przeszkadzac woec moze mama wezmie ksiazeczke i zrobie sobie ciepla kapiel:)

Aniołku ilez ci meżowie maja ze sobą wspolnego !!!
Mój chyba dzisiaj zawału dostanie tak mi tu skacze na kanapie przy każdej akcji :D

A u nas juz pazurki poobcinane :)z nieba mi spadl ten mecz:)
Nie podobalo mu sie za bardzo ze maz przelaczyl po akcji obcianania pazurkow ale juz smacznie spi i mamy troszke czasu dla siebie .
Uciekam bo maz sie upomina kopniakow od drugiej dzidzi:) pozdrawiam

reklama
Dzidiza nie chce kopac :( narazie wiec wrocilam na BB :)
Msaly spi tata zajada sie sliwkami i zycie sobie plynie .
Zauwazylam ze jescze tak do 4 m-ca mialam strasznie zmienne nastroje a teraz od jakiegos miesiaca humor dopisuje i jest super czy wy tez tak macie ?

Do góry