reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

USG

Myślę, że jest duża szansa, żebyć zaspokoiła swoja ciekawość;) Czytałam gdzies wypowiedzi dziewczyn w 16 tyg i już wiedzą czy to bedzie ten czy ta dzidzia wiec trzymam za Ciebie kciuki oby się udało:) Uhhhh znowu jakiś mecz :( Dobrze,że tyle nakupiła bo bedzie musiał to wszystko przykrecić i zapomni o meczu (czy Ty tez tak potwornie nie cierpisz piłki noznej??!!) :):)
Wszystkiego naj,naj,naj.... z okazji rocznicy ślubu:)
Pozdrowionka i byle do jutra a potem do piątku :)

reklama
Karolla, z okazji rocznicy zdrowia, szczęscia pomarańczy, niech Ci goły mężus tańczy.
No i dzidziunia niech szybko się zjawia

Dzięki dziewczynki za życzonka jak to szybko minęło !!!
Co do piły Puma to mogłabym założyć klub przeciwniczek tego sportu mój mąz niestety posiada wszystkie kanały sportowe
i czesto musze z nim walczyć by nie oglądał kazdego meczu!! :mad:
Ale masz Puma fajnie ja też wybieram sie po mebelki narazie tylko popatrzec w grudniu chce wszystko zamówic
ale sie bedzie działo ;)
Pozdrowionka!!

Ha ha ha zakładamy w takim razie klub antyfutbolstek :):):) Dobrze,że ja nie mam kablówki bo chyba bym padła ze złości hi hi hi faceci:) Karolla własnie o to chodzi,że nie kupowałam mebli tylk jakies pierdółki dekoracyjne.DLa maluszka już widziałam sliczne i niedrogie mebelki na stronie firmy Drewex:) Tak na marginesie faktycznie strasznie szybko leca te latka małżeństwa,ja tez brałam ślub 2 lata temu tyle,że w maju a wydaje mi się,że mineło z 10 :):)

Ja patrzyłam na stronie vox'a też są ładne i mi w sumie tylko białe bedą pasowac bo mam już w pokoju dziecinnym szafę zabudowaną w białym kolorze ale tym sie nie martwie bo białe mebelki sa zawsze najtansze tylko jeszcze nie wiem czy zmieszcze łózeczko 70x140 a takie bym chciała bo potem jest z niego normalne łóżko jak dziecko jest starsze tylko czy w naszej sypialni ja to zmieszcze ???
No to Puma też jeszcze atrakcje zakupowe przed Tobą ale fajnie !!!
Pozdrowionka!!!

Z tego wynika, cała przyjemnośc przede mną:) Super, że macie pokoik dla maluszka, u nas chyba narazie nie ma takiej mozliwości i jeszcze na dodoatek piesio zajmuję trochę miejsca ale co tam damy radę. Zmykam gotowac obiad pozdrowionka :D

Karolla, serdeczne życzenia, dużo szczęścia i miłości i... dzieciaczków :) :) :) Obyście przeżyli jak najwięcej rocznic :) :) :) :)
Przyłączam się do klubu przeciwniczek piłki nożnej, mój mężulek do tego jest sędzią tej dyscypliny więc ja już mam alergię na ten sport :p
U mnie gin określił płeć w 15 tygodniu, potwierdził w 17, zobaczymy czy miał rację ;)
pozdrawiam!!!

Dzięki Kasiu za życzonka już kiedyś rozmawiałyśmy na temat piłki i to chyba nawet 2 tyg temu jak był ten sam mecz tylko w Krakowie
czemu nasi mężczyźni to tacy fanatycy sportu hmm ???

Pozdrowionka

Witajcie dziewczynki:)
Ja musze sie pochwalic ze moj maz nie cierpi po prostu nie cierpi pilki noznej za to uwielbia motoryzacje TVN turbo l.eci u nas non stop i wszystkie strony ,fora i inne takie o autach i CB mamy w zakladkach :)
Kazdy ma jakies hobby:)
Karolla wszsytkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu :)
wracajac do pilki noznej to jak narazie widze ze Oskar roznie na jakiegos pilkarza bo jak tylko mecz zobaczy w tv to jak zauroczony:)
A o ktorej jest ten mecz???
Bo widze ze mam szanse na obciecie pazurkow mojemu skarbowi:) w zaden inny sposob nie jestem w stanie tego zrobic :-(
jak byl mlodszy to reklamy go interesowaly a teraz nawet to nie dziala .
ach te dzieci sa takie cudowne:)

reklama
DziOObek mecz jest ponoć o 20.45 tak mi mówi mąż powiem Ci że u nas w domu to albo Canal + sport jest albo tvn turbo i ukochany program top gear
no i czasami mój tvn style jak sie przebiję :)
Także zarezerwuj sobie czas przed 21.00 jeśli mały nie śpi jeszcze i obcinaj paznokietki!!
Dzięki za życzonka :D

Do góry