reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

USG

Kasiu w takim razie gratuluję córeczki :) Już wiecie jak dacie na imię?
Ach te zakupy... i macie rację mężczyźni chyba nigdy nie zrozumieją potrzeby kupowania mamiuńkich bucików itp. Ja mam zakaz dosłownie na kupowanie ciuszków, co do innych rzeczy to mogę :D śmiać mi się chce, ale przecież nie będę się kłócić :)
pozdrowionka

reklama
bunia_25 pisze:
Czesc dziewczyny. Ja jeszcze nic nie kupilam, ale samo do mnie przyszlo bratowa mi nawiozla 4 reklamowy po mojim chrzesniaku, prawie nie zniszczone, a jak bedzie dziewczynka to nic jakos dam rade bo wiekszosc w neutralnym kolorze. Dzis bylam z mezem w sklepie zorientowac sie w cenach lozeczka i wozka ehhh... trzeba przycisnac pasa i zbierac kase. Pozdrawiam :)

z lozeczkiem wozkiem i td poszukajcie w sieci producenta:) w sklepie mozna pojsc pmacac obejrzec:)
albo producenci niezadko sprzedaja na allegro... lub sa fajne komisy krote tez sprzedaja z kazdej zeczy - 100 do 200 zł

warto poszukac

http://bobokomis.com.pl/index.php?m=dir&s=vr2zsj911u2po916jb5d90ecmte8t3jd&id_dir=1128 mi sie podobala ta kolyska z wikliny niedrogo swoja droga:)

Aniołekk święta racja,mysmy tez wyszuakli łózio i wózek w necie a potem tylko do sklepu poszlismy obejrzeć jak to ma się do zdjęcia w necie i kupimy duzo taniej niż w sklepach:):)

Karolla znalazłam wyniki z poprzedniej wizyty i w 12 tyg i 6 dniu NT wyszło 0,16,dzidzia miała wtedy wielkość 6,44cm.Pozdrowionka

Puma pisze:
Aniołekk święta racja,mysmy tez wyszuakli łózio i wózek w necie a potem tylko do sklepu poszlismy obejrzeć jak to ma się do zdjęcia w necie i kupimy duzo taniej niż w sklepach:):)

Karolla znalazłam wyniki z poprzedniej wizyty i w 12 tyg i 6 dniu NT wyszło 0,16,dzidzia miała wtedy wielkość 6,44cm.Pozdrowionka

a swoja droga patrzylam na alegro na niektorych akcjacvh producenci wystawiaja swoi porodukty dla dzeci typu posciel reczniki pizamki i td.., multum jest tego tylko trzeba troche czasu posiedzec i poszukac

Pozdrawiam :)
Aniolekk

ps ja ide mierzyc sukienke moze sie zmiescze:)

Macie racje ze w necie taniej, ale w mojim miescie musze przyznac ze nie jest tak drogo, a ja niestety, albo stety naleze do ludzi ktorzy musza dokladnie obejrzec dotknac... Poszukam w necie a moze mi sie cos spodoba.Pozdrowionka :) :) :)

Puma ja byłam na początku 11tyg moja dzidzka miała wtedy 4.85 cm wiec była mniejsza i jak Ci pisałam NT było 0.13
czyli wszystko mamy w normie :) znaczy nie my tylko nasze dzidzie!!!

Ja idę w piątek z babcią i mężem dzisiaj moja kochana Babcia wyszła ze szpitala a w piatek jedzie ze mną do doktor tylko po
wypis!! Wiec babcia zobaczy sobie dzidzie na usg strasznie się cieszy!!
Pozdrowionka zdaj relacje z jutrzejszej wizyty!!!

Karolla super,że Babcia już wyszła i wszystko jest ok:):) To idziecie całą rodzinka,fajnie tak, ja idę tylko z moim mężusiem ale i tak się bardzo ciesze:) Czy Ty też masz tzw "syndrom wicia gniazda" czy to tylko ja zwariowałam...pojechałam dzisiaj do Ikeii i coś mnie opetało z tymi zakupami hi hi hi biedny mój mąż:):) Karolla daj znać jak odbierzesz wyniki co tam,czy wszystko w normie.
POZDROWIONKA I BUZIAKI

Wyniki odbiorę pewnie w piątek bo kobieta w nova medical mi tylko mruknęła że czeka sie tydzien
wiec jej powiedziałam że na piątek mają byc bo na wizyte musze je zabrac wiec zdam relacje z wizyty piątkowej
Puma jeśli Ty dowiesz sie jaka jest płec to widzę nadzieje też dla siebie ze może i u mnie doktor coś tam zobaczy chociaz ponoć
najlepiej widać po 16tyg ależ jestem ciekawa :D
A ci nasi mężowie jakoś muszą się przemeczyć ja tez ide na ustępstwa dzisiaj mija nasza 2 rocznica ślubu a robimy kolacje przy świecach w domku.....
powód - mecz wisła-phanatinaikos(nie wiem jak to sie pisze) wiec nie mają chyba aż tak źle :p
Pozdrowionka Puma dla Ciebie i dzidziulka!!1

reklama
Do góry