reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG piewrsze fotki naszych malenstw

reklama
witam

oj Ja w tym tygodniu byłam okropnie obrażliwa o byle co i wszystko Mnie denerwowało :wściekła/y: oby to mineło bo to nawet Mnie męczy :angry: ale to jest silniejsze ode Mnie i nieraz nie chce czegoś powiedzieć ale mówię a potem żałuje :-( i przepraszam :tak::tak:

Magdziu
ja tez mam dopiero na 5 grudnia USG, bądźmy więc cierpliwe :-):-):-) chociaż ja bym mogła codziennie przesiadywać w gabinecie i podglądać dzidziolka.

My tez widzimy się z fasolką dopiero 3 XII.
Tom Cruise podobno, kiedy Kate była w ciąży kupił sobie do domu USG aby w każdej chwili podejrzeć maluszka :eek:

A to moja niunia wg usg 13 tydzień
5bac7407bc79f31amed.jpg

deb7d481acbc3826med.jpg

Agusiaaa słyszałam o tym z Tomem Cruisem co kasa robi z człowieka :szok:
Zresztą ja go lubiłam jak był z Nicol Kidman jakoś wdzięcznie wyglądali a ta ich sekta w której jest teraz ....brak słów

reklama
witajcie :-)

widze dziewczyny że mamy w podobnym terminie wizytę u ginka :tak: i że zobaczymy swoje kochane dzidziusie :-) u Mnie to będzie już 16 tydzień i może będzie widac czy to chłopczyk czy dziewuszka :happy: już się nie mogę doczekać kiedy się dowiemy :-) a jak to jest z Wami??

Keyko - dzidziuś śliczny :-):tak:

anulka - piękny widok i dzidziuś prześliczny :happy::tak:

Do góry