reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG Naszych maleństw...

reklama
Tylko ja teraz to będę miała już trzech chłopów w domu a ja nadal sama :-(
Junior jak usłyszał, że brat to się popłakał "bo nie będzie po równo"

Wyobrażam sobie co czujesz (troszkę wiem) ale uwierz, przejdzie Ci.
Junior też wkrótce zacznie się cieszyć, że będzie miał z kim piłkę kopać :-)
A Ty pozostaniesz jedyną kobietą w domu do dopieszczania i koncentrowania męskiej uwagi ;-)

Prześpij się z tym - i ciesz z Małego Faceta! Przynajmniej już wiesz jak go wychowywać...
Zmykam spać - dobrej nocki :-)

Tylko ja teraz to będę miała już trzech chłopów w domu a ja nadal sama :-(
Junior jak usłyszał, że brat to się popłakał "bo nie będzie po równo"

a tam wyobraz sobie ze na dzien kobiet bedziesz dostawala az 3 bukiety kwiatow:-) :tak: ;-) :-D , nie fajnie?

a dziewczynki sa bardziej rozbrykane uwierz mi

Ojejku Jolcia, to fantastycznie, że będziesz mieć łobuziaka :tak:. Będziesz strasznie rozpieszczona przez swoich trzech gentlemanów. A jak ci się jeszcze trafi taki drugi skarb jak Junior to wogóle będzie jak w bajce :-):tak:.

jolka to teraz masz motywacje zeby pomyslec o trzecim brzdacu :)))) ale i tak masz fajnie bo to synowie uwielbiaja mamusie a coreczki wola tatusiow....

Tak właśnie wczoraj powiedziałam do M że to chyba tak miało być żebyśmy sobie jeszcze trzeciego maluszka sprawili ;-)
Ale mój junior na to, że jedna para dzieci już wystarczy :szok: :laugh2:

Jola gratulacje! Się nic nie martw, moja starsza i doświadczona siostra twierdzi że córcia to jej w niczym w domu nie pomaga i tylko na dwóch synków może liczyć. Zobaczysz będziesz miała z nimi jak w raju :-)

Tylko junior jest normalnie chory, przyznał się że jak już położyliśmy go spać to płakał i dziś też chodzi smutny i mówi, że mu niedobrze i będzie....zwrot akcji
Nie wiem co mam z nim zrobić :zawstydzona/y:

reklama
Joklka będzie dobrze. Teraz Junior tak mówi a jak się braciszek urodzi to bedzie w nim zakochany po uszy. Fajnie bedziesz miała bo będziesz jedyną kobietką w męskim gronie i na pewno będziesz miała dobrze z nimi :-).

Do góry