reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG - nasze małe październikowe Słoneczka

Katka - dobrze ze z dzidzia ok. jak taka bedzie nadal "obrazona" na caly swiat, to bedziesz miala niespodzianke i dopiero przy porodzie sie dowiesz :)

Czarodziejka - z tego co wiem, to nastepne usg robi sie w 30-33 tc, zeby ocenic, czy maluszek prawidlowo przybiera na wadze. ja ide do gina dopiero 18 lipca - wtedy zapytam go dokladnie.

reklama
Katka super że z malutką wszystko w porządku no i z Tobą oczywiście :) ;)
Gufi ja też idę 18 lipca na wizytę ;) Będziemy obie tego samego dnia gryzły palce z nerwów ;) A ja to w sumie usg mam na każdej wizycie, z czego bardzo się cieszę ;D

1 sierpnia bede miala USG mam nadzieje ze dostane zdjecie i bede mogla pokazac Dawidka znowu :)

Dziewczyny mam sliczna, cudna zdrowa coreczke !!!!
Jej wymiary to;
BPD - 65.0
HC - 242.0
FL - 45.0
AC - 198.0
mam tylko tyle ;( nawet niewiem jakie wymiary maja wasze dzidzie ??? ale kobitka powiedziala ze wszystko dobrze i ze dzidzia zdrowa. ;D strasznie sie ciesze ;D
Szkoda tylko ze to bylo moje ostatnie USG tutaj :( ale jak bede w domku ;D

a to moja JULECZKA
A usteczka to ma po tatusiu ;)

Kallusia Julcia jest prześliczna! :)
Chyba namówię mnoja gin na USG przy najbliższej wizycie ;) Stęskniłam się juz za widokiem moje gwiazdeczki malutkiej :)

a ja USG dopiero w ok.34 bede miała to ostatnie przed wielkim spotkaniem :) Kallusia super to zdjęcie, tak się wyraźnie usteczka i nosek zarysowały :)

Dzieki w imieniu moim i JUleczki ;D ale powiem wam ze ogladac to sie nie lubi bo tak mnie skopala ze ho ho :laugh:

reklama
Kallusia - pozdrowienia dla slicznej JULECZKI :D

ja wlasnie nie wiem, kiedy bede miala USG - moze na wizycie we wtorek? bo to juz bedzie skonczony 29 tydzien. ciekwa jestem tez, ile jeszcze razy bede chodzila na wziyte do mojego gin

Do góry