reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG- Marcówki 2010

kamikaa śliczna lalunia :-):-)

rybka_24 a Mateuszek jaki poważny:-D:-D Jak prawdziwy facet:-):-)
Cudne dzieciaki nam się szykują :tak::tak:

reklama
A ja nie mam takiej fotki, choć lekarz próbował:-(
Ręce, stopy ,pępowine wszystko miała na głowie:confused2::confused2: Akrobata mój kochany mały:-)

Kamikka, Rybka- super bobasy, Marcysia śliczna, a Mateuszek przystojniaczek:-)
Ja też bym takie miała, ale moja Gabrycha, nie chciała pokazać buzi:-(była odwrócona do żeber

Piękniutkie te wasze dzieciątka.
Też mam zdjecia z 4d, ale nic na nich praktycznie nie widac, bo się pozasłaniały rączkami, nóżkami... Wiadomo co dwie pary rączek i nóżek to nie jedna...

reklama
rybka_24 taki kochany a tak mu sie spieszy :) powiedz ze ciocia kamikaa powiedziala ze ma tam siedziec i jeszcze troszke poczekac bo Marcysia tez siedzi :)
rybka bedzie odganiac laski :)

Moje fotki to 4 D w klinice maja super sprzet dlatego taka jakosc :) i jak juz wam pisalam Doc.szukala i robila fotki i w koncu uchwycila to co chciala :)

Do góry