reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
A to moje maleństwo:
Ma 2 cm, serducho bije (183 uderzenia na minutę), maluch się rusza
. Pani dr pokazała mi gdzie zaczyna się tworzyć łożysko i pogratulowała zdrowej ciąży :-)
Ma 2 cm, serducho bije (183 uderzenia na minutę), maluch się rusza
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Ostatnia edycja:
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
blueberry77 Super, że z maleństwem wszystko w porządku
maluchy rosną
2 cm to już coś :-)
silvii28
Fanka BB :)
Gratuluję Blueberry, mój wczoraj też był taki duży i wg USG to był 8tydz 6dzień:-).
Zastanawia mnie Twój suwaczek: według niego masz 9tydz i 2 dzień i termin na 14.03, a ja, z kolei mam 8tyg i 5 dni, a termin na 12.03. Coś tu chyba pomieszane;-)
Niemniej, GRATULUJĘ wielkiego, pięknego ludka:-):-):-)
Zastanawia mnie Twój suwaczek: według niego masz 9tydz i 2 dzień i termin na 14.03, a ja, z kolei mam 8tyg i 5 dni, a termin na 12.03. Coś tu chyba pomieszane;-)
Niemniej, GRATULUJĘ wielkiego, pięknego ludka:-):-):-)
blueberry77
silvii, bo ja miałam długie cykle i dlatego mi wychodzi późniejszy termin. Chociaż wg USG fasolka ma równe 9 tygodni, więc nie jest znów taka duża ta różnica... Zobaczymy co mój doktor powie, na razie mam termin wyliczony z kalkulatora :-)
silvii28
Fanka BB :)
silvii, bo ja miałam długie cykle i dlatego mi wychodzi późniejszy termin. Chociaż wg USG fasolka ma równe 9 tygodni, więc nie jest znów taka duża ta różnica... Zobaczymy co mój doktor powie, na razie mam termin wyliczony z kalkulatora :-)
Poza tym podobno jedynie 5% kobiet rodzi w terminie, więc wydaje mi się, że to mało prawdopodobne, aby któraś z nas znalazła się w tym gronie:-)ale...któż to wie
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Pozdrawiam
reklama
blueberry77
Ja synka urodziłam tydzień przed terminem. Dlatego nie przywiązuję się zbytnio do tego terminu ;-)