reklama
a ja coś czuję, że do końca nie wybierzemy.. coś wymyślę na ostatnią chwilę a tatuś i tak sobie po swojemu da jak pójdzie syna zgłosić
Zor z tym to trzeba uwazac :-) - w rodzinie mam przypadek ze ojciec wlasnie tak zrobil ale wybral dosc krzywdzace imie dla dziewczynki. Biedna przez 18 lat borykala sie z taka "latka" i przezwiskami. Po czym jak poszla wyrabiac dowod osobisty to w metryce miala inne, normalne imie!!!!. Nie wiem jak to sie do konca stalo bo przeciez wydaja odpisy aktu urodzenia ale tyle lat temu musieli miec pewnie jakis balagan.
A to nasza dzisiejsza sesyjka ... płeć nadal nieznana !
Zobacz załącznik 641375Zobacz załącznik 641376
Zobacz załącznik 641375Zobacz załącznik 641376
Załączniki
hahaha dzień później byliśmy na normalnej wizycie i pani (inna) ledwo załączyła USG i powiedziała "o, rzeczywiście chłopak" mały zboczuch pokazuje wszystkim pisiorka XD cały czas go było pięknie widać, ale jak go chcieliśmy utrwalić na zdjęciu to się schował
Dorcia, boska ta rączka <3
Dorcia, boska ta rączka <3
Dragonella
Fanka BB :)
Kosha super :-)
Dorcia sliczne foty :-)
Dorcia sliczne foty :-)
reklama
Zor z tym to trzeba uwazac :-) - w rodzinie mam przypadek ze ojciec wlasnie tak zrobil ale wybral dosc krzywdzace imie dla dziewczynki. Biedna przez 18 lat borykala sie z taka "latka" i przezwiskami. Po czym jak poszla wyrabiac dowod osobisty to w metryce miala inne, normalne imie!!!!. Nie wiem jak to sie do konca stalo bo przeciez wydaja odpisy aktu urodzenia ale tyle lat temu musieli miec pewnie jakis balagan.
No nic się na to nie poradzi, że tatuś zrobi po swojemu u mnie w rodzinie jeden dziadek każdą córkę (a miał trzy) nazwał po swojemu.. dwóm pozamieniał pierwsze imię z drugim a jednej w ogóle dał inaczej na imię ale tatusiowi Balbiny nie opowiadam tej historii na wszelki wypadek , żeby się przypadkiem nie zainspirował
A to nasza dzisiejsza sesyjka ... płeć nadal nieznana !
Zobacz załącznik 641375Zobacz załącznik 641376Zobacz załącznik 641377Zobacz załącznik 641378
Dziewczyny śliczne dzieciaki ) - przed ciążą widziałam same plamy na takich zdjęciach ale teraz wzrok mi się poprawił i wyostrzył