reklama
monikamarcina
Fanka BB :)
No fotka kozaktak 3d najbardziej opłaca się 3d później bo teraz to ludzik wygląda jak "obcy" ja miałam po prostu to szczęście, że na genetycznym miałam taki aparat co 3d zrobił i lekarza, który mnie zna od podstawówki i jak mu mówiłam, że ma wypatrzeć dziewczynkę.. to milczał i na koniec zatrzymał w momencie, gdzie widać ptaszka długości nosa i powiedział, że na 70%chłopak. Mój prawiemąż dumny z długości ptaszka młodego a ja się modlę o te 30% (zawsze bardzo chciałam mieć dziewczynkę) no i ciotka mnie pocieszyła, że może "to duża broszka po prostu"
karolina19xm
Fanka BB :)
super te zdjęcia 3D, na pewno pójdę takie zrobić ale to we wrześniu dopiero my to liczymy na chłopaka ale czuję, że będzie dziewczynka
Zor na prenataln 12 tydz. Widzialam narzady wszystko na zewnatrz jeszcze bylo ale sprawne oko doktora wyliczylo kat nachylenia narzafow do cialka i mowi ze dxiewuszka moze dzis potwierdzi chcialabym synka ale z corci tez bede happy
Zor na prenataln 12 tydz. Widzialam narzady wszystko na zewnatrz jeszcze bylo ale sprawne oko doktora wyliczylo kat nachylenia narzafow do cialka i mowi ze dxiewuszka moze dzis potwierdzi chcialabym synka ale z corci tez bede happy
czyli nie mam się co dopatrywać podobieństwa w naszych zdjęciach? a już myslałam, że sobie porównam i jednak dziewczynka wyjdzie
reklama