reklama
linabb
Zaciekawiona BB
Dziękuję bardzo za odpowiedzi chyba zdecyduję się na Balisia bo widzę że ma on bardzo dużo pozytywnych opini nie tylko na tym forum ale i na wielu innych :-)
linabb
Zaciekawiona BB
Witam mam jeszcze jedno pytanko bo umówiłam się juz do Balisia ale głupio mi znowu tam dzwonić i pytać powiedz mi proszę czy w cenie u niego jest filmik lub zdjęcia czy wogóle to możliwe :-)
Dziękuję i pozdrawiam
Dziękuję i pozdrawiam
Madziq
Zaciekawiona BB
mi Baliś każde usg nagrywa na płyte więc napewno jest w cenie :-)
linabb
Zaciekawiona BB
Dzięki za odpowiedź bo właśnie nie wszędzie tak jest w Supra-Med na Olszówce badanie kosztuje 150zł a z płytą 180zł wiec wolę się upewnić bo później zdziwko
linabb
Zaciekawiona BB
No masakra że Ci "lekarze" tak doją ciężarne
Mam kolejne pytanko zastanawiam się nad szkołą rodzenia czy taka szkoła ma sens i ewntualnie którą wybrać ???
Mam kolejne pytanko zastanawiam się nad szkołą rodzenia czy taka szkoła ma sens i ewntualnie którą wybrać ???
linabb ja wpierw myślałam żeby iść do szkoły rodzenia ale miałam dość duże wątpliwości. Wszystkie moje znaki zapytania rozwiała moja ginka. I nie zamierzam tam iść.
Dlaczego??
Wiem co to ciąża, wiem czym jest poród. Jestem świadoma że jest ból... A ćwiczenia i techniki oddychania są na internecie szeroko dostępne.... w najgorszym wypadku jest jeszcze internetowa szkoła rodzenia gdzie dostajesz płytkę i sama ćwiczysz w domu. a reszta jest dokładnie taka jak normalnie....No I jest to 3x tańsze. Bo zajęcia w szkole rodzenia to koszt 300 zł. A ja za 300 zł mam łóżeczko z materacem....;-)
Dlaczego??
Wiem co to ciąża, wiem czym jest poród. Jestem świadoma że jest ból... A ćwiczenia i techniki oddychania są na internecie szeroko dostępne.... w najgorszym wypadku jest jeszcze internetowa szkoła rodzenia gdzie dostajesz płytkę i sama ćwiczysz w domu. a reszta jest dokładnie taka jak normalnie....No I jest to 3x tańsze. Bo zajęcia w szkole rodzenia to koszt 300 zł. A ja za 300 zł mam łóżeczko z materacem....;-)
reklama
linabb
Zaciekawiona BB
Teoretycznie to ja też wiem wszystko :-) mam braciszka o 15 lat młodszego więc na nim kiedyś "ćwiczyłam bycie mamą" ale to i tak było 14 lat temu i myślę że warto sobie pewne rzeczy przypomnieć ;-) Poza tym myślę że jak pójdziemy do szkoły rodzenia to mój mąż się zdecyduje na to żeby być przy narodzinach naszego Jaśka :-)