reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG 4D w Bielsku-Białej

reklama
Dziękuję bardzo za odpowiedzi chyba zdecyduję się na Balisia bo widzę że ma on bardzo dużo pozytywnych opini nie tylko na tym forum ale i na wielu innych :-)

Witam mam jeszcze jedno pytanko bo umówiłam się juz do Balisia ale głupio mi znowu tam dzwonić i pytać :blink: powiedz mi proszę czy w cenie u niego jest filmik lub zdjęcia czy wogóle to możliwe :zawstydzona/y: :-)
Dziękuję i pozdrawiam

Dzięki za odpowiedź bo właśnie nie wszędzie tak jest w Supra-Med na Olszówce badanie kosztuje 150zł a z płytą 180zł wiec wolę się upewnić bo później zdziwko :shocked2:

No masakra że Ci "lekarze" tak doją ciężarne :no:

Mam kolejne pytanko zastanawiam się nad szkołą rodzenia czy taka szkoła ma sens i ewntualnie którą wybrać ??? :confused:

linabb ja wpierw myślałam żeby iść do szkoły rodzenia ale miałam dość duże wątpliwości. Wszystkie moje znaki zapytania rozwiała moja ginka. I nie zamierzam tam iść.
Dlaczego??:confused::baffled::confused:
Wiem co to ciąża, wiem czym jest poród. Jestem świadoma że jest ból... A ćwiczenia i techniki oddychania są na internecie szeroko dostępne.... w najgorszym wypadku jest jeszcze internetowa szkoła rodzenia gdzie dostajesz płytkę i sama ćwiczysz w domu. a reszta jest dokładnie taka jak normalnie....No I jest to 3x tańsze. Bo zajęcia w szkole rodzenia to koszt 300 zł. A ja za 300 zł mam łóżeczko z materacem....:zawstydzona/y:;-)

reklama
Teoretycznie to ja też wiem wszystko :-) mam braciszka o 15 lat młodszego więc na nim kiedyś "ćwiczyłam bycie mamą" ale to i tak było 14 lat temu i myślę że warto sobie pewne rzeczy przypomnieć ;-) Poza tym myślę że jak pójdziemy do szkoły rodzenia to mój mąż się zdecyduje na to żeby być przy narodzinach naszego Jaśka :-)

Do góry