reklama
linabb
Zaciekawiona BB
Witam wsztystkie mamusie
ja jestem w 19 tyg. i od jakiegoś czasu juz czytam różne fora i bardzo dużo rozmawiam z kobietkami i niestety nawet lekarze którzy pracują pod szyndzielnią lub na Wyspiańskiego sami polecają Eskulap :-) więc ja się na 100% zdecydowałam już na tą klinikę :-)
ja jestem w 19 tyg. i od jakiegoś czasu juz czytam różne fora i bardzo dużo rozmawiam z kobietkami i niestety nawet lekarze którzy pracują pod szyndzielnią lub na Wyspiańskiego sami polecają Eskulap :-) więc ja się na 100% zdecydowałam już na tą klinikę :-)
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Tez sie z tym spotkalam Moja ciotka jest kardiologiem na Wyspianskiego i pytalam jej przed porodem gdzie lepiej - czy u nich na swiezo wyremontowanej porodowce czy Esculap, polecila mi Esculapanawet lekarze którzy pracują pod szyndzielnią lub na Wyspiańskiego sami polecają Eskulap :-)
linabb
Zaciekawiona BB
:-)
szczerze mówiąc jest to pierwsze forum na którym się spotkałam z tyloma pozytywnymi opiniami na temat wojewódzkiego bardzo miło ale nie przekonują mnie jednak
szczerze mówiąc jest to pierwsze forum na którym się spotkałam z tyloma pozytywnymi opiniami na temat wojewódzkiego bardzo miło ale nie przekonują mnie jednak
Ostatnia edycja:
linabb
Zaciekawiona BB
Mam pytanko chciałabym zrobić USG 4D powiedzcie mi proszę gdzie w bielsku lub okolicy można go dobrze zrobić bo wśród moich znajomych którzy robili panuje opinia żeby jednak w bielsku nie robić tylko jechać do katowic bardzo prosze o opinie;-)
linabb
Zaciekawiona BB
A do kogo chodzisz??? A co do ceny to w bielsku to 150-180 zł tylko to nie ma znaczenia tylko żeby było dobrze zrobione a nie 5 min dziekuję do widzenia następny proszę...... bo nie o to chodzi wiem że Pod Bukami właśnie tak jest i nie potrafią (albo nie chcą) wykryć wad serca
Madziq
Zaciekawiona BB
na usg 4d dużo osób chodzi do mojego gina do dr Balisia ale nie wiem ile za to bierze. ja nie robiłam i nie będę robić bo na każdej wizycie pokazuje mi moją małą w 3d ale z tego co wiem to dziewczyny są zadowolone a sprzęt ma najlepszy
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Linabb, ja bylam na takim USG w Katowicach u dr Agaty Wloch - kapitalny lekarz, doskonaly fachowiec, specjalista diagnostyki prenatalnej i echa serca plodu Placilam 250zl, ale badanie trwalo ponad 40 min., kazdy narzad dokladnie obejrzala, a na karcie ktora od dr dostalam mialam prawie wypracowanie ;-) Wszystko dokladnie opisala Naprawde polecam, kilka moich koelzanek tez u niej bylo
A w BB w 17 tygodniu bylam u dr Balisia, ale to tylko dlatego, ze nie moglam doczekac sie informacji czy bedziemy miec coreczke czy synka i juz wtedy dr Balis stwierdzil, ze to na pewno cora :-)
A w BB w 17 tygodniu bylam u dr Balisia, ale to tylko dlatego, ze nie moglam doczekac sie informacji czy bedziemy miec coreczke czy synka i juz wtedy dr Balis stwierdzil, ze to na pewno cora :-)
reklama
Ja chodzę do Dr Oziminy. Do zeszłego roku nie miała sprzętu ale w końcu zakupiła super maszynkę. Ja jestem z niej osobiście zadowolona choć wiem, że są różne opinie na jej temat. Ostatnie usg robiła 40 minut. Bo się uparła że zobaczymy wszystko co się tylko da. Dokładne pomiary i w ogóle wszystko super. :-)
Osobiście nie robiłam jeszcze 4D i pewnie nie zrobię. Mnie wystarczy 3D. Wiem, że mój synek dobrze się rozwija i nie potrzebuje nic więcej.;-)
Osobiście nie robiłam jeszcze 4D i pewnie nie zrobię. Mnie wystarczy 3D. Wiem, że mój synek dobrze się rozwija i nie potrzebuje nic więcej.;-)