linabb
Zaciekawiona BB
To super bo u synka mojej koleżanki (prowadził jej całż ciążę) nie wykrył bardzo poważnej wady serca która była widoczna na zwykłym USG i że chciała rodzić w Eskulapie to dopiero tam lekarz to zauważył
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to już są pomówienia i doradzałabym Ci powstrzymywanie się od wyrażania takich opiniiCześć dziewczyny
Niestety każdy lekarz w bielsku który mówi że robi USG 4D jest zwykłym oszustem
Linabb nie obraź się ale te wiadomości które posiadasz to nie wiem skąd bierzesz chyba z innych for internetowych.
W Polsce od dawna istnieją przepisy, które jasno określają, który lekarz może wykonywać określone badania. Poskreślają one, że daną metodą diagnostyczną może posługiwać się tylko osoba odpowiednio przeszkolona i przygotowana.
Lekarz u którego wykonywałam usg prenatalne i połówkowe 4d posiada certyfikat, który uprawnia go do wykonywania tych badań, także nie pisz że wiesz na 100% jak tak nie jest.