reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG 4D w Bielsku-Białej

Niestety muszę Cie rozczarować Adam jest przyjacielem mojej mamy z podwórka , znają się od dziecka (a ja z jego synami się wychowywałam na podwórku) i ona do niego chodzi od zawsze nawet muszę powiedzieć, że uratował życie mojemu bratu jak się rodził :-):-):-) I owszem jest baaaaaaaardzo dobrym specjalistą bo się nawet u niego leczyłam jak nie mogłam zajść w ciążę :-( , ale nawet on choć ma chyba najlepszy sprzęt w bielsku nie ma uprawnień do 4D i sam mi polecił Katowice :tak: Ale może właśnie ze względu na bardzo dobrą znajomość...... :tak:

I to jest właśnie jedno ze źródeł nazwanych "forum"........

reklama
Buahhhhaaa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dnie spodziewałam się niczego innego, pewnie jesteś spowinowacona z każdym ginem w bielsku. A twoja ciocia jest jego babcią
Trzy ktoś się tu mota
Hej
Niestety ja byłam u Balisia i wydawalo mi się , że wszystko super aż nie zobaczyłam badań kolezanki która była właśnie w Katowicach WOW byłam pod wielkim wrażeniem 2 kartki A4 szczegółowego opisu każdego narządu dziecka nawet była rubryka na ilość palców i wszystko na specjelnym druku.

Powodzenia dla mnie temat zakończony

Ostatnia edycja:
Twoja ironia mnie nie zaskoczyła, a nawet się jej spodziewałam. :-p:-p:-p
Nie, nie znam wszystkich ale Adama ku Twemu zaskoczeniu tak, mam wrażenie, że przemawia przez Ciebie zazdrość :sorry2::-p mój gin prowadzący choć kolega Balisia z Wyspiańskiego też powiedział że jak chce badanie mam jechać do Katowic, a jak chcę pooglądać dzidzusia to jak najbardziej Baliś....... Tylko było już po fakcie :-:)-:)-( niestety. Później w szkole rodzenia na spotkaniu z ginekologiem ta sama opinia.........Poza ginekologami inni lekarze też polecają Katowice i Rudę. To daje do myślenia. Ale tylko myślącym osobom.......:sorry::sorry2::rolleyes2:

A tak ogólnie to mnie się wydaje, że forum jest po to aby WYRAŻAC swoje zdanie, a nie je NARZUCAĆ :baffled: Nie musisz się ze mną zgadzać ale ja zdania nie zmienię :no: I tak jak ja szanuję zdanie każdej z Was , takiego samego szacunku oczekuję :tak:

Witam. Ja dwójkę moich dzieciaczków urodziłam w Wojewódzkim i jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona! To nieprawda, że dzieci trzeba sobie samemu kapać. Noworodki są kąpane w obecności swoich mamuś (w każdej sali jest wanienka do kąpania) przez panie pielęgniarki. Ja osobiście byłam bardzo zadowolona, że od początku miałam moje dzieci przy sobie i nie zabierano mi ich, żeby je zaszczepić, zbadać czy wykąpać. W końcu to moje dzieci! Jeżeli chodzi o poród, to mąż był w oby dwóch przypadkach cały czas ze mną, miałam super panie położne i lekarzy. Dzieci, choć długo musiałam się męczyć, żeby przyszły na świat, urodziły się zdrowe i dalej zdrowo rosną! Po prostu nic dodać, nić ująć! Daję 6 z wielkim plusem temu szpitalowi!!

Ostatnia edycja:
Ja rodziłam obydwa razy na Wyspiańskiego i z czystym sumieniem mogę polecić ten szpital. Opieka świetna, szczególnie na oddziale noworodkowym. Także myślę że nie ma różnicy miedzy tymi dwoma szpitalami. Mam koleżankę która jest niezadowolona z Wojewódzkiego i również drugą która nie jest zadowolona z Wyspiańskiego. Także myślę że jet to kwestia na jaki personel trafimy i czy pojawiają się dodatkowe problemy.
Dla mnie tylko nie do przyjęcia jest Eskulap gdyż nie ma oddziału patologi noworodka, a nigdy nie wiadomo jak potoczy się poród lub okres poporodowy i wtedy konieczny jest transport do szpitala który w przypadku komplikacji nie jest najszczęśliwszym rozwiazaniem

Ja rodziłam niedawno na Wyspiańskiego,ponieważ dziecko miało infekcję musiałam tam zostać nieco dłużej. Ogólnie jestem zadowolona, niektóre panie pielęgniarki bardzo sympatyczne i zawsze służyły pomocą, pokoje też dosyć przyjemne. Jednakże poród wspominam nie najlepiej, zostawiono mnie samej sobie, gdyż jak się póżniej dowiedziałam, wszystkie panie położna są na "opłaconych" porodach, miałam akurat pecha...zawołałam położną że ja już rodzę, powiedziała że mnie zbada za chwilę i sobie poszła...Na szczęście weszła druga zmiana i inna położna dosłownie podleciała i odebrała mi dziecko,pytała dlaczego nikogo nie wołałam...jakaś zgroza. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło. Wygląda na to że dobrze opłacić wcześniej położną, wtedy opieka gwarantowana...ja tego nie wiedziałam, a może miałam po prostu pecha...:no::no::szok:

Hej!
Czytając powyższy post uświadomiłam sobie, że ja też nie pomyślałam o położnej. Czy macie może jakieś namiary na położną na Wyspiańskiego, jeśli tak, to bardzo proszę na gabaw@op.pl
pozdrawiam!

Witam wszystkich,
ja również dostałam skierowanie na badanie w Katowicach i popieram tutaj linabb:), ponieważ zrobiono mi jedno takie badanie " niby prenatalne" już w Bielsku w jednej z klinik i odradzam - bez opisu , nie zbadano nawet serca, a już nie wspomnę że nie uzyskałam żadnych info co do wyniku, dowiedziałam się dopiero na wizycie u mojego lekarza prowadzącego że takie badanie to ona może sama zrobić na zwykłym u siebie sprzęcie:(
Na szczęście nie płaciłam bo jestem w grupie kobiet z ryzykiem ( po 35 r.) , ale nie wyobrażam sobie i współczuję nieświadomym kobietom które za to płacą , po prostu zostają oszukane, bo w efekcie robią zwykłe USG, a nie prenatalne jak powinni.

Także w Katowicach tak jak pisze linabb jest wszystko opisane ze szczegółami lecz niestety muszę czekać do 20 tygodnia, bo na powtórne to pierwsze mam za późno.
Jest to poświadczone przez dobrego lekarza gin. więc moja opinia nie jest tutaj moim widzimisie:)

Pozdrawiam i przestrzegam wszystkie kobietki.:)

reklama
Witajcie:) Bielszczczanki:)))
Ja polecam Dr.Stoleckiego SUPRA MED ul.Olszówki 10a
wizyta +Usg 3D/4D 100 zł
badanie prenatalne z płytką 200 zł i w tym macie juz wszystko :) sama tam chodze i jestem bardzo zadowolona polecam:**;-):tak:

Do góry