Natalia198777
Fanka BB :)
Jak zobaczysz coś takiego to chłopiecLekarz mówił że raczej chłopiec, zobaczymy co powie na następnej wizycie. Czekanie jest najgorsze![]()
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak zobaczysz coś takiego to chłopiecLekarz mówił że raczej chłopiec, zobaczymy co powie na następnej wizycie. Czekanie jest najgorsze![]()
Ciekawe, wygląda jak dziewczynka. A ja mam 3 i zawsze kolo 12 tygodnia tak wyglądały. Daj znać jak będziesz wiedzieć!Lekarz mówił że raczej chłopiec, zobaczymy co powie na następnej wizycie. Czekanie jest najgorsze![]()
Najprawdopodobniej Dziewczynkanub (wyrostek płciowy) równoległy do kręgosłupa
Ok dam znać jak coś będę wiedziećCiekawe, wygląda jak dziewczynka. A ja mam 3 i zawsze kolo 12 tygodnia tak wyglądały. Daj znać jak będziesz wiedzieć!
Nub to ta biała kreseczka w okolicy miednicy. Kiedy jest równoległa do kręgosłupa - będzie dziewczynka. Kiedy odstaje pod kątem 30 stopni - chłopiec. Wpisz w Google „nub theory” i zobaczysz na zdjęciach o co chodziKtóre na foto to nub? Pytam bo również miałam usg w 13tc i mam identyczne, ale mnie zaciekawilyscie
![]()
Za 2 tygodnie mam iść do mojego ginekologa prowadzącego i to będzie 18 tydzień więc wtedy chyba już będę wiedzieć czy lekarz na prenatalnych miał rację .Gdzie większości że zdjęcia mówią mi że dziewczynka jak i tu na forum wiec gdzieś mi w głowie siedzi dziewczynka i jeszcze się łudzeHejnie wiem czy pomoge, ale bylam w poniedzialek na badaniach prenatalnych, 13+0 i posiadam zdjecie na podstawie ktorego uslyszalam "po wyrostku wstepnie dziewczynka". Mam wrazenie, ze na Twoim zdjeciu widac nie caly, lecz czesc wyrostka, ale to co widac jest raczej rownolegle jak u mnie, niz sterczace
choc Twoj lekarz twierdzi, ze chlopczyk :-?
Przyznam, ze ja bardzo nie chcialam uslyszec juz teraz domyslow na temat plci, wolalam poczekac conajmniej do polowkowego usg, ale lekarz ledwo przylozyl glowice do mojego brzucha, nie zdarzylam jeszcze dobrze zrobic wdechu i wydechu, a ten juz wystrzelil z plcia. Jest mi ona obojetna, ale jednak czlowiek sie sila rzeczy nastawia, slyszac od lekarza rozne domyslyjest tu moze jakas mama, ktora juz ma Dzieciatko przy sobie (i niepodwarzalnie zna plec), a usg z prenatalnych bylo podobne do mojego? Zobacz załącznik 1135290
Jak sobie poszukasz w moich wpisach zamieszczałam foto - nub mojej trzeciej córki wyglądał niemal tak jak twójjest tu moze jakas mama, ktora juz ma Dzieciatko przy sobie (i niepodwarzalnie zna plec), a usg z prenatalnych bylo podobne do mojego?