reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

gryka jest po to żeby masować dziecko... więc ja zaryzykowałabym grykę na początek ale pojęcia tak na prawdę nie mam:-)

edycja:
na jakimś forum znalazłam takie opinie:
"Najpierw na kokosie i dopiero gdy dziecko zaczyna stawać w łóżeczku należy przełożyć na grykę (która ma ponoć masować stópki)... -tak bynajmniej mnie w sklepie poinformowano"

"o rany a nas odwrotnie gdyz ponoc wlasnie gryk jest twardsza dla lepszego ksztaltowania kregosłupa a własnie po 6 miesiacach nalezy przekrecic na kokos "

:-D

Ostatnia edycja:
reklama
my mamy twardym do góry, bo to właśnie ma być dobre dla kręgosłupa... M się wymądrzył na ten temat, bo sprzedawał meble i materace (dla dorosłych)... więc co ja mogę :-D

To jak na moją logikę może cały czas być gryką do góry i będzie najlepiej :-p

ja tez mam materac gryka-kokos, a powiem szczerze,ze niepamietam jak przy B. go uzywalismy, czy najpierw kokos czy gryka....
no to bede miala nad czym myslec :-D

A ja położyłam tym bardziej miękkim do góry, bo stwierdziłam, że na desce nie będę kazała dziecku spać hahaha toż to twarde jak decha!!

Dziewczyny! piękne pokoiki czekają na Wasze maluszki:)
Bosa czekam z niecierpliwością na zdjęcie finałowe:tak:
Pinka ciepły i radosny pokoik urządziliście dla synka:-) co to stoi za łóżeczkiem? zaintrygowało mnie;-)
Nikusia powtórzę za dziewczynami - pokoik zarówno pasuje dla chłopca jak i dla dziewczynki:tak: oglądałam te tapetki na stronach sklepów internetowych:tak: czy one są na flizelinie? kupowaliście przez neta czy w sklepie? jestem wciąż na etapie szukania tapet, dlatego pytam:-)
koncia widzę że z emkiem podeszliście bardzo kreatywnie do urządzania pokoiku, myślę że jak tylko synek podrośnie to bardzo doceni Wasz wysiłek:tak:

reklama
patik- kupilismy je w DYWYCIE... ale nie bylo ich na sklepie tylko ogladalismy katalogi z tapetami do dzieciecych pokoikow...no i zamowilismy, gdzies po 3 tygodniach moglismy juz odebrac i tapetowac:-) jesli chodzi o rodzaj tapet...jestem kompletnie zielona z tego tematu, wiec nie jestem w stanie odpowiedziec na te pytanie;-);-);-)

Do góry