reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

reklama
Pinka, śliczny i słoneczny pokoik :tak: naklejki rzeczywiście działają cuda w takim dziecięcym kąciku, ja z mojego nie mam ochoty wychodzić :-D

Pooglądałam wszystkie wasze pokoiki i mam nadzieję, że wybaczycie, że piszę ogólnie, ale WSZYSTKIE są cudne!!!!!!!!!!!! :tak:
Zazdroszczę, że możecie wszystko rozkładać, ja muszę jeszcze czekać, ale może w sobotę, się uda, a jak nie to początkiem przyszłego tygodnia - obym się tylko do tego czasu nie rozpakowała :-(

Rano pisałam i wcięło mi posta...
Pinka może i skromny, ale przytulny i wszystko co powinno w nim być jest :-)
A u nas wszystko mamy, K się postarał i nawet złożył dziś łóżeczko. Kupiliśmy dziś materac, wanienkę no i odebraliśmy naszą brykę, K to nie może się doczekać, aż wyjdzie z nią na dwór, mówię mu żeby wyszedł z pustym wózkiem jak się tak doczekać nie może, zima jest więc i tak cały wózek zasłonięty będzie to nikt nawet nie zobaczy, że pusty:-D:-D.
mam pytanie a materaz ten gróby ,, gryka, pianka i kokos'' którą stroną mam ułożyć materac, na której stronie ma spać nasze maleństwo? Niby takie banalne, K twierdzi, że na kokosie, bo ta gryka to takie kulki więc może być nie wygodne dla dziecka, ale wolę się upewnić.

reklama
Ancia, to nie jest banalne pytanie. Powiem Ci, że sama nie wiem. Ale wydaje mi się, że to taki dwustronny materac jest, że można obu stron używać. Ale której najpierw?

Pinuś, słodki pokoik. Bardzo ciepły i słoneczny - taki optymistyczny po prostu!

Do góry