reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

Ja zakupiłam pościel razem z moskitierą i wszystkimi bajerami, ubiorę ją na początek żeby wszystko ładnie wyglądało, ale myślę że jak już wszyscy złożą wizyty itd to ściągnę to wszystko i dzidziuś w rożku na prześcieradle będzie spał.

reklama
ja też mam na razie wszystko wyprane, wyprasowane i schowane, żeby się nie zakurzyło bo nie wiadomo właściwie kiedy gwiazda postanowi przyjść na świat :-) jak będę w szpitalu to tatuś założy prześcieradełko ceratkowe, zwykłe prześcieradełko i wyciągnie z szafki rożek i cienki kocyk - wszystko ma naszykowane na kupce :-)

Edit: sformułowanie "na kupce" w kontekście dziecka jakoś nie brzmi najlepiej ;-)

i ja na początek zaloże baldachim i jak znajdę to jeszcze takie ozdobne prześcieradło z falbanką pod materac, na materac ceratkę i prześcieradło, a rożek i kocyk do spania... kołderki ani podusi nawet nie mam:no:
futrzakowa ale to teraz jest czas na myślenie o wystroju, potem już nie będziesz o tym myśleć:-D a zresztą... jaki stres? przecież to mamy we krwi;-)

Zdjęcie0110.jpgZdjęcie0111.jpgZdjęcie0109.jpgu nas pokoj wyglada tak troszke balagan w nim i nie ma poprzyklejanych naklejek bo nie wiemy na ktore sciany przykleic ale tak juz zostanie poczekam z naklejkami na mame i sie jej poradze...ooo a tam pod oknem spakowana torba do szpitala:):-p

beda, bada ale jeszcze nie wiem gdzie bo z tatusiem mamy odmienne zdania wiec zobaczymy co powie mama:)moze nas pogodzi bo wiesz naklejki jak juz raz przykleisz to kaplica:)

tak? i co zadowolona? bo mi sie go strasznie fajnie prowadzi - ale i tak pewnie wszystko sie okaze na spacerach choc bardzo duzo widzialam tych wozkow na miescie i na serio mamy jednym palcem prowadzily i mi tez sie nim wygodnie kieruje...przede wszystkim latwo mi go bylo opanowac w obsludze

reklama
tak? i co zadowolona? bo mi sie go strasznie fajnie prowadzi - ale i tak pewnie wszystko sie okaze na spacerach choc bardzo duzo widzialam tych wozkow na miescie i na serio mamy jednym palcem prowadzily i mi tez sie nim wygodnie kieruje...przede wszystkim latwo mi go bylo opanowac w obsludze

ja go kupiłam to byłam zadowolona natomiast ja Wiki sie urodziła i zapakowałam ja go wózka do tego zakupy do kosza to powiem ci szczerze ze nie mogłam go upchac i po 3 miesiącach go zmieniłam a mała rosła i coraz wiecej wazyła wiadomo...........ale moze ty nie bedziesz miałą takic problemów i bedziesz z niego zadowolona

Do góry