Ja zakupiłam pościel razem z moskitierą i wszystkimi bajerami, ubiorę ją na początek żeby wszystko ładnie wyglądało, ale myślę że jak już wszyscy złożą wizyty itd to ściągnę to wszystko i dzidziuś w rożku na prześcieradle będzie spał.
reklama
futrzakowa
yea! to ja!
hehe ja to jestem tak zestresowana myślą o opiece nad maleństwem że nie w głowie mi wystroje cieszące oko
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
ja też mam na razie wszystko wyprane, wyprasowane i schowane, żeby się nie zakurzyło bo nie wiadomo właściwie kiedy gwiazda postanowi przyjść na świat :-) jak będę w szpitalu to tatuś założy prześcieradełko ceratkowe, zwykłe prześcieradełko i wyciągnie z szafki rożek i cienki kocyk - wszystko ma naszykowane na kupce :-)
Edit: sformułowanie "na kupce" w kontekście dziecka jakoś nie brzmi najlepiej ;-)
Edit: sformułowanie "na kupce" w kontekście dziecka jakoś nie brzmi najlepiej ;-)
patik80
Fanka BB :)
i ja na początek zaloże baldachim i jak znajdę to jeszcze takie ozdobne prześcieradło z falbanką pod materac, na materac ceratkę i prześcieradło, a rożek i kocyk do spania... kołderki ani podusi nawet nie mam
futrzakowa ale to teraz jest czas na myślenie o wystroju, potem już nie będziesz o tym myśleć a zresztą... jaki stres? przecież to mamy we krwi;-)
futrzakowa ale to teraz jest czas na myślenie o wystroju, potem już nie będziesz o tym myśleć a zresztą... jaki stres? przecież to mamy we krwi;-)
buziaczek1
buziaczek1
beda, bada ale jeszcze nie wiem gdzie bo z tatusiem mamy odmienne zdania wiec zobaczymy co powie mamamoze nas pogodzi bo wiesz naklejki jak juz raz przykleisz to kaplica
buziaczek1
tak? i co zadowolona? bo mi sie go strasznie fajnie prowadzi - ale i tak pewnie wszystko sie okaze na spacerach choc bardzo duzo widzialam tych wozkow na miescie i na serio mamy jednym palcem prowadzily i mi tez sie nim wygodnie kieruje...przede wszystkim latwo mi go bylo opanowac w obsludze
reklama
tak? i co zadowolona? bo mi sie go strasznie fajnie prowadzi - ale i tak pewnie wszystko sie okaze na spacerach choc bardzo duzo widzialam tych wozkow na miescie i na serio mamy jednym palcem prowadzily i mi tez sie nim wygodnie kieruje...przede wszystkim latwo mi go bylo opanowac w obsludze
ja go kupiłam to byłam zadowolona natomiast ja Wiki sie urodziła i zapakowałam ja go wózka do tego zakupy do kosza to powiem ci szczerze ze nie mogłam go upchac i po 3 miesiącach go zmieniłam a mała rosła i coraz wiecej wazyła wiadomo...........ale moze ty nie bedziesz miałą takic problemów i bedziesz z niego zadowolona
Podziel się: