reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

nikusia- sliczny pokoik, widze wszystko na tip top. Komoda tez mi sie spodobala- i moze bym ja spapugowala jak dasz znac gdzie kupilac

Koncia- widzac twoje cudo- przekonalam sie to tych naklejek-Ja mam biale gole sciany- wiec tez zapoluje na naklejki i jakos odwesele pokoik :)

Bosa- hiih widze u ciebie w domku- 1 fotel na pokoj przypada:) chyba ostro sie zabierasz do karmienia piersia ( choc wydaje mi sie ze wspomnialas cos o 4 miesiacach) Nie wiem jak ty to zrobilas , ze w takim nawale pracy taki pokoiczek przygotowalas

reklama
tulip, nie w każdym pokoju będzie fotel. W salonie nie ma. Ale jest kanapa - 3 metry!!!! A karmienie cyckowe to będzie faktycznie tak ze 4-5 miesięcy, bo potem powrót do pracy. Ale potem jeszcze buteleczka, a to miło się będzie pobujać do tego.
A co do czasu na urządzanie i czasu w nawale pracy w ogóle - im więcej jest pracy, tym sprawniej mi wszystko idzie. A poza tym miałąm 3 dni wolnego między świętami a nowym rokiem, to ekipa mi wpadła i wytapetowała. A poza tyym lepiej planować teraz muszę i tyle. Dla młodej wszystko już przygotowane, poprane, poprasowane i czekamy tylko na mebelki. No i za chwilkę poprzerzucam kosmetyki i pieluchy do świeżo zdobytych koszy poprzerzucam.

A komoda Nikusi, to chyba Ikeowa jest.

no to powiem ci Bosa- jednak jak sie wpadnie w rytm- to mozna gory przenosic. Ja odkad siedze na zwolnieniu- na nic nie mam czasu- a motywacja to sie chyba pod ziemie zapadla.
dzis stworzylam sobie liste "to do" i mam zamiar chociaz jedcen punkcik dziennie odfajkowywac..
Jesli chodzi o bujanie- to faktycznie- nawet z butla mozna:) ja uwielbialam takie kolysanie jak bylam mala:)

dziewczyny
śliczne , te pokoiki Wam wyszły, u nas Hania ma być poki co z nami w sypialni, później z Olusią w pokoju (chyba), bo to jeszce nie do końca postanowione, ponieważ jest duża różnica (kalendarzowo 11 lat). Musza coś wynyslić , bo pokój Olci jest duży 25m, więc powinny się bezkonfliktowo pomieścić, ale jakoś nie jestem przekonana. Do wyprowadzki Hani z sypailni , moze skończymy górę i nie będzie problemu.

skromny pokoik Erykola;-)))

SL372164.jpgSL372165.jpgSL372166.jpg

reklama
Do góry