reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

nikusia- sliczny pokoik, widze wszystko na tip top. Komoda tez mi sie spodobala- i moze bym ja spapugowala jak dasz znac gdzie kupilac

Koncia- widzac twoje cudo- przekonalam sie to tych naklejek-Ja mam biale gole sciany- wiec tez zapoluje na naklejki i jakos odwesele pokoik :)

Bosa- hiih widze u ciebie w domku- 1 fotel na pokoj przypada:) chyba ostro sie zabierasz do karmienia piersia ( choc wydaje mi sie ze wspomnialas cos o 4 miesiacach) Nie wiem jak ty to zrobilas , ze w takim nawale pracy taki pokoiczek przygotowalas

reklama
tulip, nie w każdym pokoju będzie fotel. W salonie nie ma. Ale jest kanapa - 3 metry!!!! A karmienie cyckowe to będzie faktycznie tak ze 4-5 miesięcy, bo potem powrót do pracy. Ale potem jeszcze buteleczka, a to miło się będzie pobujać do tego.
A co do czasu na urządzanie i czasu w nawale pracy w ogóle - im więcej jest pracy, tym sprawniej mi wszystko idzie. A poza tym miałąm 3 dni wolnego między świętami a nowym rokiem, to ekipa mi wpadła i wytapetowała. A poza tyym lepiej planować teraz muszę i tyle. Dla młodej wszystko już przygotowane, poprane, poprasowane i czekamy tylko na mebelki. No i za chwilkę poprzerzucam kosmetyki i pieluchy do świeżo zdobytych koszy poprzerzucam.

A komoda Nikusi, to chyba Ikeowa jest.

no to powiem ci Bosa- jednak jak sie wpadnie w rytm- to mozna gory przenosic. Ja odkad siedze na zwolnieniu- na nic nie mam czasu- a motywacja to sie chyba pod ziemie zapadla.
dzis stworzylam sobie liste "to do" i mam zamiar chociaz jedcen punkcik dziennie odfajkowywac..
Jesli chodzi o bujanie- to faktycznie- nawet z butla mozna:) ja uwielbialam takie kolysanie jak bylam mala:)

dziewczyny
śliczne , te pokoiki Wam wyszły, u nas Hania ma być poki co z nami w sypialni, później z Olusią w pokoju (chyba), bo to jeszce nie do końca postanowione, ponieważ jest duża różnica (kalendarzowo 11 lat). Musza coś wynyslić , bo pokój Olci jest duży 25m, więc powinny się bezkonfliktowo pomieścić, ale jakoś nie jestem przekonana. Do wyprowadzki Hani z sypailni , moze skończymy górę i nie będzie problemu.

skromny pokoik Erykola;-)))

SL372164.jpgSL372165.jpgSL372166.jpg

reklama
Do góry