reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

reklama
Dziewczyny super pokoiki! Podoba mi się i wersja z tapetami i z naklejkami:) i jakie duże sie wydają! Mój to taki mały, różowy pipek:(

jakie sliczne te wasze pokoje i te nakleiki sa swietne tez chcialam ale maz sie na to nie zgodzi wiec musze obejsc sie bez nich:)

Ewi moj pokoj to jest dopiero maly i nic w nim sie nie miesci wiec nie ma co plakac najwazniejsze ze jest:)

nikusia- cuuuuuuuuuuuudowny pokoik powalił mnie na kolana taki swiezy:tak::tak: super
koncia- poszalałas heheh bardzo ciepły pokoik a w wolnym czasie moznazrobic sobie spacer po dzungli:-D

ja wam wieczorem albo jutro wstawie pokoik Eryczka mówie pokoik bo jest strasznie malutki no i nie taki piekny jak wasze:no::no:

Jej, ale macie pokoiki fajne juz :-) kurcze, to moze i ja powinnam cyknac fotki Viktorowego pokoju :-) lozeczko jeszcze nie ubrane, do czwartku musze sie trzymac w dwupaku wiec nie chcialam zapeszac ;-)

nikusia, bosa, koncia przeeeeeeee piękne te Wasze pokoiki:tak:

Ja nie mam się czym pochwalić,wszystko kupione, ale składowane w łóżeczku, nierozłożone żeby się nie kurzyło. Mamy jeszcze czas. Będziemy to robić przed samym wyjazdem do szpitala. Poza tym Bartuś będzie na razie spał u nas w pokoju, więc nic szczególnego nie szykujemy, a dopiero za jakieś pół roku przeniesiemy go do pokoju Piotrusia.

Niukusia - pokój baaardzo mi się podoba, zwłaszcza, że ja stara maniaczka białych mebli jestem. I powiedziałabym, że zdecydowanie jest unisex - księżniczka też się w nim odnajdzie.
Pomyśl o moim pokoju - tu dopiero jaja będą, jak "będą jaja" ;-)

Koncia - małego Steve'a Irwina wychowasz w takim pokoju! Kariera na Animal Planet zapewniona jak nic!

Papcia, Futrzakowa - fotel królowej będzie, ale w sypialni dorosłej. Ale to jak kochani Chińczycy wreszcie mi łaskawie wyprodukują ten kolor "Doda-róż" ;-), bo innego nie chcę i tak czeka w zawieszeniu moje zamówienie. Ale co się odwlecze...
A fotel do karmienia u Stellki jest o tyle fajny, że na razie ja się w nim z małą pobujam, a potem niunia będzie miała bezpieczną radochę. Spełniam tym fotelem swoje dziecięce marzenie o fotelu bujanym.

reklama
nikusia masz moj gust:) sliczny pokoik:) mam te same meble i kubusie puchatki tylko zamiast na oknie to na scianach i karuzelce i oczewiscie bialo-niebiesko:)

Do góry