reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

Zastanawiam się tylko teraz gdzie ja będę stawiać wanienkę...
Może lepsza byłaby niższa, a szersza (o ile wejdzie do pokoju w ogóle) komoda, o taka:

Komoda Malm 480zł.jpg
No bo na łóżku kłaść wanienkę to niewygodnie kąpać, szczególnie noworodka, jak ja mam takiego stracha..
A potem całe wyro ochlapane ;)
Macie jakieś pomysły na miejsce na wanienkę???? Albo przetestowane już sposoby kąpielowe????

reklama
kochana ja nie stawiałam wanienki na niczym bo z kolei bałam sie ze przez chwile nie uwagi wanna mi sie zeslizgnie i spadnie( urojenia moze) dlatego tez kładłam wanne na ziemi a ja sobie na nia klekalam czy siadałam i pluskałam niunie

sa takie jakby pojemniki dosc szerokie i dosc duze do ktorych sie zabawki dzidziusia wklada i wg mnie maja perfekcyjne wymiary jesli chodzi o przydatnosc pod wanienke dla bejbusia:) o np takie cus jak piesek na tym lezy zobacz:ja chcem takie mebelki:)
IMG_18.jpg

Przesłodkie mebelki :) To umeblujesz maluchowi cały pokoik :)
Ja na razie chyba jego pokój zostawiam w spokoju, a zamieszka z nami w sypialni, będzie mi łatwiej wstawać w nocy..
Fajny pomysł z tą skrzynią, niestety ja ledwie łóżeczko wcisnę ;)
Chyba zostanę przy mniejszej komodzie.. Tata będzie od kąpieli, więc sięgnie i dopilnuje silną ręką, żeby nic się nie ześlizgnęło i będzie git!
A na podłodze bym miejsca nie miała hahahaha
Zresztą zrobię foty po wycieczce do Ikei to same zobaczycie ;))))

u mnie tez tatus bedzie kapal bo ja sie beje strasznie ale z tym stawianiem wanienki na czyms to faktycznie chyba na niczym lepiej nie stawiac tak w razie w! bo pewnie nerwy i stres i tak nas zje podczas pierwszej kapieli:/ ale co tam i tak warto na to czekac hehe

My wanienkę stawialiśmy na stole w pokoju i było nam wygodnie młodego kąpać, jednak to chwilkę trwa. u nas też tatuś kąpał i chyba by mu krzyż pękł w pozycji bliższej ziemi. Ja synek skończył pół roku i już dobrze siedział, to jego wanienkę wkładaliśmy do naszej i już pluskaliśmy się normalnie w łazience

buziaczek1 napisz mi, że są to mebelki polskiego producenta lub że są dostępne w Polsce. To jest chyba moja miłość od pierwszego wejrzenia :):)

My wanienkę stawialiśmy na stole w pokoju i było nam wygodnie młodego kąpać, jednak to chwilkę trwa. u nas też tatuś kąpał i chyba by mu krzyż pękł w pozycji bliższej ziemi. Ja synek skończył pół roku i już dobrze siedział, to jego wanienkę wkładaliśmy do naszej i już pluskaliśmy się normalnie w łazience

Dokładnie tak asamo było i u nas

Mebelki śliczne!!!

reklama
Malina, gdzie takie łóżeczko można zdobyć? Co to za firma? Boskie jest, najładniejsze jakie dotąd widziałam. I jakie praktyczne z tymi szufladkami!

Katja, jak ja znam "te" spojrzenia :-)

Do góry